BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİsmail Kartal'ı sinirlendiren soru----

İsmail Kartal'ı sinirlendiren soru

İsmail Kartal'ı sinirlendiren soru
13 Aralık 2014 - 06:29 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 4-1 yendikleri maçta haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Haklı bir galibiyet elde ettik. 4-1 kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik. Oyunu büyük bölümde elimizde tuttuk. Kendi adımıza sezonun en farklı galibiyetini elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz. Sadece bir 3 puan kazandık. Ön tarafta oynayan oyuncuların üzerinde baskılar vardı. Onlar mutlu oldu, en az onlar kadar ben de mutlu oldum. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum" şeklinde değerlendirme yaptı.

İyi bir oyunla çok sayıda pozisyon bulduklarını kaydeden İsmail Kartal, takımın bu şekilde devam edeceğine inandığını söyledi. Kartal, tribünlerin büyük bölümünün boş kalmasına ilişkin de "Bu akşam 3 puan aldık. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz. Acaba bu bizimle mi alakalı, başka bir şeyle mi bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan bireysel hatalarla ilgili bir soruya İsmail Kartal, "Bu tip ağır sahalarda kaygan zeminlerde hatalar oluyor. Farklı galibiyetten sonra oyuncuların konsantrasyon düşüklüğü de olabiliyor. Her iki takım için de hatalar vardı" yanıtını verdi.

İsmail Kartal'ı sinirlendiren soru

İsmail Kartal, ligin en iyi futbolunu oynayan takımın hangisi olduğunun sorulması üzerine, "Ben kendi takımıma bakıyorum. Başkalarının oynadığı futbolu izliyoruz, bizi pek ilgilendirmiyor. Bu akşam 3 puan aldık, herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Bugün sahada mücadele eden takımın yaş ortalamasının 31 olduğu belirtilerek yöneltilen soruyu da İsmail Kartal, "Yaşlı oyuncularımız var ama iyi mücadele ediyoruz. Üst seviyede çok iyi profesyoneller. Ben oyuncularımdan memnunum" şeklinde yanıtladı.

Bekir'in, Mehmet Topal'ın elini öpmesi

Karşılaşmanın 3. dakikasında Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Bekir İrtegün, ardından Mehmet Topal'ın elini öptü. Bekir, yaptığı bu hareketle ilgili, "Maçtan önce bana gol atacağımı söylemişti. Ben de gol attıktan sonra gidip elini öptüm" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)