BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİslami finans 1.4 trilyon büyüyecek----

İslami finans 1.4 trilyon büyüyecek

İslami finans 1.4 trilyon büyüyecek
29 Kasım 2013 - 06:34 www.finansgundem.com

S&P'nin 2014 İslami Finans Raporu'nda, Türkiye ülkelerin İslami finanstaki büyümenin şekillendirilmesinde yardımcı olabileceğini açıkladı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölge Müdürü Zeynep Holmes, "Türkiye gibi bölge içerisinde önem kazanmakta olan ülkeler, İslami finansa yönelme ve buradaki büyümeyi şekillendirmek adına daha sistematik yaklaşımlar geliştirilmesine yardımcı olabilir" dedi.

S&P'nin "2014 İslami finans raporu" na ilişkin yazılı açıklama yapan Holmes, "1,4 trilyon dolar büyümesini beklediğimiz İslami hukuka uyumlu varlıkların önümüzdeki 2-3 yıl arasında iki haneli büyümesini sürdüreceğini öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

İslami finans pazarında bu yıl istikrarlı bir şekilde büyüme gözlemlendiğinin belirtildiği rapora ilişkin Holmes, "Asya ve Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi'nin, bölgenin endüstrisi için iki öncü bölge olduğu görülmektedir. "değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)