BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİslami bankacılık profesyonellerinden dev konferans----

İslami bankacılık profesyonellerinden dev konferans

İslami bankacılık profesyonellerinden dev konferans
19 Temmuz 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

Türkiye'de İslami finansman fırsatlarını keşfetmek için uzmanlar toplanıyor. Borsa İstanbul’daki dev buluşmanın tarihi 14 Eylül 2017

IFN (Islamic Finance News) Türkiye Forumu, 14 Eylül'de Borsa İstanbul'da İslami bankacılık profesyonellerini ağırlayacak olan 4. konferansıyla geri dönüyor.

REDmoney Grubu tarafından düzenlenen IFN Türkiye Forumu’nda, ülkenin sunduğu heyecan verici İslami finans fırsatları incelenecek ve pazar yenilikleri tartışılacak. Bunun için üst düzey bankacılar, denetçiler ve düzenleme kurulundan oluşan konuşmacılar bir araya gelecek.

Birinci oturumda, katılımcılara ülkedeki en son gelişmeler ile Türk İslami finans ve bankacılık peyzajına genel bir bakış sağlayacak ve sektörün nasıl bir büyümeye devam edeceğine ilişkin görüşlere yer verilecek. Panel, Aktif Bank CEO'su Serdar Sümer ile Ziraat Katılım Bankası'nda Finansal Kuruluşlar ve Yatırım Bankacılığı’ndan Sorumlu Daire Başkanı Fehmi Tutulmaz'ın katılımıyla açılacak. Ardından, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili Yusuf Kaya'nın röportajı yer alacak.

İkinci oturum, kolektif Türk yatırım planlarının evrimine ve İslam hukukuna uyumlu yatırım seçeneklerine yönelik fırsatlara odaklanacak. Emeklilik ve portföy yönetim endüstrisindeki reform sürecindeki değişime ait kilit sorular, KT Portföy CEO'su Tayfun Özkan'ın da yer alacağı panelistler tarafından tartışılacak.

Uzmanlar ayrıca, giderek hem yerli hem de uluslararası yatırımcılar tarafından İslam hukukuna uyumlu bir şekilde finanse edilen Türk kurumsal Finans faaliyetleri hakkındaki görüşlerini paylaşacak.

IFN Türkiye Forumu, Türkiye'de Sukuk ihracına da yakından bakacak. Uzmanlar, Sukuk için bir sonraki gelişme aşamasına ait görüşlerini bildirecekler.

Öğleden sonra, Winston & Strawn'ın ortağı Shibeer Ahmed, Türkiye'nin finansman altyapısının katılım bankacılığı için sunabileceği fırsatlara odaklanan paneli yönetecek. Tartışmada, kamu-özel ortaklıkları, proje Sukuku ve yenilikçi finansman yapıları ile enerji, ulaşım ve yenilenebilir enerji gibi aktif sektörlerdeki fırsatlar ele alınacak.

Son oturumda Türkiye'de fintech'in gelişimi ve sağlanacak fırsatlar ile karşılaşabilecek zorluklar bakımından ülkeye etkileri tartışılacak.

KONFERANSIN KONUŞMACILARI

*Fehmi Tutulmaz - Finansal Kurumlar ve Yatırım Bankacılığı Daire Başkanı, Ziraat Katılım Bankası

*Serdar Sumer - Aktif Bank, CEO

*Shibeer Ahmed - Ortak, Winston & Strawn

*Tayfun Özkan - KT Portföy, CEO

*Yusuf Kaya - Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili

*Kagan Candan - Genel Müdür, Mukafat Portföy

*Gregory Man - Ortak, Norton Rose Fulbright

*Fatih Kazan - Finansal Sektör Uzmanı, Global İslami Finans Geliştirme Merkezi, Dünya Bankası Grubu

*Leilya Shamel - DDCAP Limited İş Geliştirme Müdür Yardımcısı

REDmoney Group hakkında
REDmoney Group İslami finansal medya hizmetlerinin önde gelen global sağlayıcısıdır. 2004'te kurulan firmanın Dubai ve Kuala Lumpur'da ofisleri bulunmaktadır ve küresel finansal piyasaların tümünde rakipsiz hizmet sunmaktadır.

REDmoney etkinlikleri
REDmoney Events, küresel, bölgesel ve ulusal düzeyde İslami finans piyasalarına odaklanan  konferanslar, forumlar, roadshow'lar ve seminerler düzenlemektedir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İhlas finanszedeler adına19 Temmuz 2017 19:24

    İhlas finanszedelerin feryadu figanları ile alay alay konusu yapılırken perisan durumları ortada iken sürüm süründürülürken bu sisteme kimse kanmaz artık kimse bu oyuna düşmez