BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIŞİD'li canlı bomba kendini patlattı----

IŞİD'li canlı bomba kendini patlattı

IŞİD'li canlı bomba kendini patlattı
19 Mayıs 2016 - 21:31 www.finansgundem.com

Gaziantep'te operasyonlar sırasında bir IŞİD üyesi üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi.

Gaziantep'in merkez Çağlayan Mahellesi'nde polisin IŞİD'e ait olduğu iddia edilen bir eve yaptığı baskın sırasında bir terörist üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirerek öldü.

Gaziantep’te polisin operasyon düzenlediği terör örgütü IŞİD’e ait hücre evinde, içeride bulunan terörist, vücuduna bağladığı bombayı infilak ettirdi. Terörist hayatını kaybederken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gaziantep’te polis ekipleri, Çağlayan Mahallesi’ndeki terör örgütü IŞİD’in hücre evi olarak değerlendirilen bir eve operasyon düzenledi. Operasyon sırasında içeride bulunan terörist, polisleri fark edince vücuduna sarılı olan bombayı infilak ettirdi. Patlamada, terörist hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ŞAMİL TAYYAR: KRİTİK ANTALYA MAÇI SÜRERKEN...
AK parti Gaziantep milletvekili Şamil tayyar ise konu hakkında Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, emniyet güçlerinin Gaziantep'de kritik önemdeki Antalyaspor maçı sürerken kenti kana bulamak isteyen IŞİD üyesi canlı bombayı polisin evinde bastığını belirtti. İşte o mesajlar...

VALİ YERLİKAYA: BİR TERÖRİST DE SAĞ ELE GEÇİRİLDİ
Gaziantep valisi Ali Yerlikaya ise konu hakkında yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Özel Harekat Şube Müdürlüğü desteğiyle akşam saat 20.00 sularında merkez Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlediğini belirtti.

Operasyon sırasında IŞİD mensubu olduğu değerlendirilen bir teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiğini vurgulayan Yerlikaya, "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)