BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporIŞİD'i lanetledi sözleşmesi fes edildi!----

IŞİD'i lanetledi sözleşmesi fes edildi!

IŞİD'i lanetledi sözleşmesi fes edildi!
04 Kasım 2014 - 18:34 www.finansgundem.com

Gençlerbirliği, 2013-2014 sezonunun başında imza atan Deniz Naki ile yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği,  Almanya doğumlu genç golcü Deniz Naki ile yollarını ayırdı. Gençlerbirliği Genel Menajeri Seçkin Topçu,  yaptığı  açıklamada, Naki'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini söyledi.

Başkent ekibine 2013-2014 sezonu başında imza atan 25 yaşındaki  oyuncuya hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Topçu, Naki'ye bundan sonraki  kariyerinde başarılar diledi.

Gençlerbirliği formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 20, Türkiye  Kupası'nda ise 4 maça çıkan Naki, bir kez gol sevinci yaşadı.

Ankara'da yumruklu saldırıya uğradı

Deniz Naki, Ankara'da dayaklı saldırıya uğradı. Eskiden Alman St. Pauli takımında oynayan 25 yaşındaki Deniz Naki, Kürt kimliği ile Facebook üzerinden IŞİD'i lanetledi.

Bunun üzerine küfürlü yorumlara maruz kalan ve saldırıya uğrayan Naki, "Ankara'da kendi başıma dışarıya çıkamıyorum. Takım arkadaşlarım için de endişeliyim. Onların da başına bir şey geleceğinden korkuyorum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)