BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIŞİD'den Türk birliğine saldırı: 1 asker şehit----

IŞİD'den Türk birliğine saldırı: 1 asker şehit

IŞİD'den Türk birliğine saldırı: 1 asker şehit
04 Kasım 2016 - 19:33 www.finansgundem.com

Genelkurmay'dan yapılan açıklamaya göre IŞİD'in havan topu saldırısında 1 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı

Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde, akşam saatlerinde DEAŞ unsurlarınca Türk askeri birliklerinin bulunduğu iki bölgeye yapılan havan topu ve roketli saldırıda yaralanan 3 askerden biri, tedavi gördüğü Gaziantep'te şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'dan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Suriye kuzeyinde TSK unsurlarının desteğinde ÖSO birliklerince icra edilen Fırat Kalkanı Harekatında, bugün akşam saatlerinde DAEŞ unsurlarınca birliklerimizin bulundukları bölgeye atılan havan topunun şarapnel parçalarından, diğer bir bölgede de atılan roket ve el bombasından dolayı biri ağır olmak üzere kahraman 3 personelimiz yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir.”

KÖTÜ HABER HASTANEDEN GELDİ
Yaralı askerlerden biri Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, diğer 2 yaralı asker ise Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Gaziantep'teki askerlerden birinin yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)