BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIŞİD'den Almanya'ya şok tehdit----

IŞİD'den Almanya'ya şok tehdit

IŞİD'den Almanya'ya şok tehdit
30 Mart 2016 - 22:45 www.finansgundem.com

IŞİD terör örgütünden Almanya’ya saldırı tehdidi geldi.

Brüksel saldırılarının ardından sıranın Almanya’da olduğu yönünde sözlü mesajlar gönderen IŞİD, bu kez Twitter üzerinden fotoğraf paylaşarak Almanya’yı terör eylemi yapmakla tehdit etti. Paylaşılan fotoğraflarda hedefler arasında Almanya’nın Köln/Bonn Havalimanı ve Berlin’deki Başbakanlık binası gösteriliyor.

Fotoğrafta Köln/Bonn Havalimanı alevler içerisinde görünürken, bir IŞİD militanı havalimanının yanışını seyrediyor. Fotoğrafta not olarak “Kardeşlerinin Belçika’da yaptığını sen de yapabilirsin” ifadeleri yer alıyor. Bir diğer fotoğrafta ise Berlin’deki Başbakanlık binası alevler içerisinde gösteriliyor. IŞİD’in sözkonusu fotoğraflarla Almanya’daki taraftarlarına buraları bombalayın mesajı verdiği değerlendiriliyor.

Rheinische Post (RP) gazetesinin bildirdiğine göre, internet ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan tehditleri ciddiye alan Alman güvenlik birimleri, tehdit üzerine önlemleri arttırdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)