BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIŞİD suikastçisi İstanbul'da yakalandı----

IŞİD suikastçisi İstanbul'da yakalandı

IŞİD suikastçisi İstanbul'da yakalandı
18 Aralık 2017 - 12:59 www.finansgundem.com

İstanbul TEM polisi, devlet yöneticilerine suikast düzenleme hazırlığında olan terör örgütü IŞİD üyesi bir şüpheliyi gözaltına aldı.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü 25 Kasım'da IŞİD'e yönelik bir operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Suriye uyruklu bir şüphelinin, devlet yöneticilerine yönelik suikast arayışında olduğu anlaşıldı. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelinin üzerinde bulunan dijital malzemeler, bilişim uzmanlarınca incelendi. O malzemelerde ele geçirilen bilgiler ise örgütün hedefinde sadece devlet yöneticilerinin olmadığını ortaya koydu.

BÜYÜKELÇİLİKLER VE KONSOLOSLUKLAR DA HEDEFİ ARASINDAYDI

İddiaya göre, o verilerde örgütün Türkiye'de devlet yöneticilirine yönelik saldırı gerçekleştirememesi durumunda Avrupa'ya yöneleceği anlaşıldı. Avrupa'da hedef alınan noktaların ise bazı konsolosluklar, büyükelçilikler ve bir banka olduğu öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)