BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIŞİD militanları gözaltına alındı----

IŞİD militanları gözaltına alındı

IŞİD militanları gözaltına alındı
15 Haziran 2015 - 21:01 www.finansgundem.com

Akçakale'de sınırı geçip Türkiye'ye kaçmaya çalışan IŞİD militanları Türk askerleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sınırdan Türkiye'ye kaçak olarak giriş lapmaya çalışan bazı kişiler Türk askerleri tarafından yakalandı ve üstleri arandı. Kaçak giriş yapan kişilerin IŞİD militanı olduğu öğrenildi.

Bugün öğleden sonra Akçakale Sınır Kapısı'nın hemen yanındaki tel örgülerin bulunduğu bölgeden Türkiye'ye geçen Suriyelilerin geçişlerinin tamamlanmasının ardından bir grup YPG ve ÖSO mensubunun sınır hattından Telabyad'a sızdığı görüldü.

Bu sırada Telabyad Sınır Kapısı'nın bulunduğu bölgeye çıkan bir grup IŞİD militanı ile ÖSO ve YPG'li grup arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan bu gelişme sırasında sınır hattında önlem alan Türk askerleri de toprak setlerle oluşturulan siperlere yatarak tüfeklerinin namlularını Suriye'ye çevirirken bölgeye çok sayıda zırhlı araç takviyesi de yapıldı. Hareketliliğin yaşandığı sırada sınır tellerini aşarak Türkiye tarafına geçen 5 kişi de askerler tarafından gözaltına alındı. Elleri duvara yaslanarak üst aramaları yapılan 5 kişinin silahlarını bırakıp Telabyad'dan kaçan IŞİD militanı oldukları saptandı ve zırhlı araçla sınır hattından uzaklaştırıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)