BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIŞİD havadan ve karadan vuruldu----

IŞİD havadan ve karadan vuruldu

IŞİD havadan ve karadan vuruldu
04 Haziran 2016 - 13:51 www.finansgundem.com

Suriye'deki IŞİD hedeflerine karadan atış yapıldı, koalisyon uçakları hava harekatı düzenledi

Edirne Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Edirne merkezli 7 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Sabah erken saatlerde 7 ildeki şüphelilerin evlerine baskın düzenleyen polis ekipleri 40 zanlıyı gözaltına aldı. Sağlık kontrolü ve parmak izi işlemlerinin ardından aralarında emekli astsubay, işadamı, esnaflarında bulunduğu şüpheliler ifadeleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

SUÇLAMA TERÖR ÖRGÜTÜ
Gözaltına alınan şüphelilerin, hükümet görevlilerini tamamen ya da kısmen engelleme, terör örgütü kurmak ve yönetmek, terör örgütüne üye olmak, terör örgütü faaliyetleri kapsamında resmi belgede sahtecilik, dini inanç ve duyguları istismar suretiyle dolandırıcılık, mal varlığı değerlerini aklamak, terör örgütüne finansman sağlamakla suçlandığı belirtildi.

Operasyon kapsamında diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerinde Edirne’ye getirileceği ve şüpheli sayısının artabileceği bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)