BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşçi Partisi'nin yeni adı ne oldu?----

İşçi Partisi'nin yeni adı ne oldu?

İşçi Partisi'nin yeni adı ne oldu?
15 Şubat 2015 - 18:21 www.finansgundem.com

İşçi Partisi (İP), Olağanüstü Kurultayı'nda parti ismini ve logosunu oy birliğiyle değiştirdi. Parti amblemi de yıldız etrafında buğday başağı oldu

'Milli Hükümet İçin Birlik' sloganıyla Ankara Arena'da toplanan kurultayda, İşçi Partisi ismini 'Vatan Partisi' ve parti logosunu değiştirme önerisini delegelerin onayına sundu. Yapılan oylamada, partinin ismi delegelerin oy birliğiyle Vatan Partisi, Parti logosu ise 'Yıldızın çevresine buğday başağı' olarak değiştirildi.

Bu arada, kurultaya katılanlar arasında yer alan siyasetçiler Hasan Kormazcan, Yaşar Okuyan, Milli Savunma eski Bakanı Barlas Doğu, Abdullah Öcalan'ı yargılayan Turgut Okyay, eski rektörler, eski emniyet mensupları ve askerlerden dikkat çeken isimler de Vatan Partisi’ne katıldı. Rozetleri takılan isimlerden bazıları kurultayda hitaplarda bulundu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oy istediğiniz Halkı tanıyın16 Şubat 2015 11:31

    Hayırlı olsun ama yeni logo için bir önerim var. Anadolu insanı kırmızı yıldızı rusları ve kominizmi çağrıştırdığı için hiç sevmez bu korku genlerine işlemiştir. Eğer bu parti Anadolunun tüm kesiminden oy almak istiyor ise kırmız yıldızı ay yıldız şeklinde değiştirmelidir. Bu bir algı meselesidir ve çok önemlidir. İlgililerine duyurulur.