BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara özel ayrıcalıklar----

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara özel ayrıcalıklar

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara özel ayrıcalıklar
14 Mart 2022 - 14:50 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası ailesine katılanlara, 1 yıl ücretsiz havale ve EFT, faizsiz taksitli nakit avans, Pazarama’da indirim kuponu ve 200 TL MaxiPuan imkânı sunuyor.

Banka müşterisi olmanın en hızlı ve dijital yolunu, mobil uygulaması İşCep ile sunan Türkiye İş Bankası, “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası ailesine yeni katılan müşterileri için özel ayrıcalıklar hazırladı.

İşCep’ten görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde Banka müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca havale ve EFT ücret istisnasından faydalanacak, nakit ihtiyaçları için 1.500 TL’ye kadar 5 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı ve Pazarama Online Alışveriş Platformu’ndan indirim kuponu kazanacak.

Ayrıca, yıl sonuna kadar İşCep’ten müşteri olarak İş Bankası kartlarına başvuran müşteriler, kartlarıyla tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 200 TL MaxiPuan kazanacak.

İş Bankası, İşCep’ten müşterisi olanlara yıl boyunca çeşitli ayrıcalıklar sunmaya devam edecek.

Ayrıntılı bilgiye https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/iscepten-is-bankasi-musterisi-olun-ayricaliklardan-yararlanin üzerinden ulaşılabiliyor.

İş Bankası Altın Tasarruf Sistemi’nde

İş Bankası'ndan yüzde 122 oranında bedelsiz kararı

İş Bankası’ndan dijital meslek sahipleri için “Dijital İşim Hesabı”

İş Bankası grubunda atama

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)