BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşadamına ‘sevgilisini öldürdü’ suçlaması----

İşadamına ‘sevgilisini öldürdü’ suçlaması

İşadamına ‘sevgilisini öldürdü’ suçlaması
24 Eylül 2015 - 19:05 www.finansgundem.com

3 yıldır arkadaşlık yaptığı genç kadını öldürdüğü iddia edilen işadamı teslim oldu

Davutpaşa’da 3 yıldır arkadaşlık yaptığı M. D’i (20) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan evli ve 3 çocuk babası tekstilci işadamı M. Y.(37) polise teslim oldu. Poliste verdiği ifadesinde olayın bir kaza olduğunu söyleyen M. Y. "Otomobilde tartıştık. Arka koltuğa geçti. Ona silahımı verip ’sevdiğime inanmıyorsan beni vur’ diyecektim. Bu sırada silah patladı." dedi.

Davutpaşa’da 22 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30 sıralarında Bakırköy Devlet Hastanesi acil servisine bir otomobilin arka koltuğunda başından vurulmuş olarak getirilen M. D.hayatını kaybetmişti. Genç kadını hastaneye getiren kişi ise otomobili bırakarak kaçmıştı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından araçta yapılan incelemede olayda kullanılan bir tabanca bulunmuştu.

Polisin yaptığı çalışmada bir markette kasiyer olarak çalışan genç kadının 3 yıldır bir işadamıyla arkadaşlık yaptığını belirlendi. Yapılan çalışmalarda M. D.’i hastaneye getirip bırakan kişinin de bu işadamı M.Y., olduğu tespit edildi. Bunun üzerine evli ve 3 çocuk babası işadamı, polis tarafından aranırken dün akşam saatlerinde polise teslim oldu.

ŞÜPHELİ "KAZAYLA VURDUM"

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan şüpheli M.Y., poliste verdiği ifadesinde olayın bir kaza olduğunu iddia etti. Otomobille dolaşmaya çıktıklarını anlatan M.Y., "Davutpaşa Metro durağı yanında aracı park ettik. Konuşuyorduk. Eşimden boşanmamı, ya da ona ayrı ev açmamı istiyordu. Bu nedenle tartıştık. Her zaman yaptığı gibi bana kızıp arka koltuğa geçti. Onu çok sevdiğimi anlatmak için silahımı çıkarıp arkaya doğru uzattım. ’Eğer sevdiğime inanmıyorsan beni vur’ diyecektim. Ancak bu sırada bir anda silah patladı. Vurulduğunu görünce hemen hastaneye götürdüm. Ancak daha sonra korkarak oradan kaçtım. Şimdi çok pişmanım" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)