BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşadamı motosiklete çarptı: 2 ölü----

İşadamı motosiklete çarptı: 2 ölü

İşadamı motosiklete çarptı: 2 ölü
14 Ağustos 2013 - 09:58 www.finansgundem.com

Lüks otomobilin arkadan çarptığı motosikletten yola savrulan baba ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde lüks otomobilin arkadan çarptığı motosikletten yola savrulan baba 35 yaşındaki Şaban Kaplan hastanede, 8 yaşındaki oğlu Efekan Kaplan olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadesinde, kaza sonrası otomobilden inen ve İstanbullu bir tekstilci olduğu ileri sürülen sürücü E.K’nın su içip telefonla çağırdığı başka bir otomobille olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.
Kaza, saat 21.00 sırlarında sosyetenin tatil mekanı olarak bilinen Göltürkbükü kavşağına yakınında meydana geldi. Bahçıvan olarak yeni başladığı işine gitmek üzere yola çıkan 35 yaşındaki Şaban Kaplan, oğlu 8 yaşındaki Efekan Kaplan ile motosikletle yola çıktı. Eşi Aylin Kaplan’ın çalıştığı eve 100 metre mesafede baba ile oğlunun bulunduğu motosiklete lüks bir otomobil arkadan çarptı. Kasksız oldukları öğrenilen baba ve oğlu yere düşerek yaklaşık 100 metre sürüklendi.
KAZAYA BAKMAYA GİTTİ, EŞİ İLE OĞLUNU KANLAR İÇERİSİNDE BULDU
Aylin Kaplan, çalıştığı evin yanında olan kazaya bakmak için çıktığında eşi ile oğlunu kanlar içinde yerde yattığını görünce gözyaşlarına boğuldu. Genç kadının feryatları yürek dağlarken, çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, 8 yaşındaki Efkan Kaplan’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Şaban Kaplan ise sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası sinir krizi geçiren Aylin Kaplan da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şaban Kaplan, hastanede tedavi altına alınırken yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
SÜRÜCÜ SU İÇTİ, KAÇTI
Görgü tanıklarının ifadesine göre kaza sonrası, otomobilden çıkan ve adının 39 yaşındaki E.K. olduğu öğrenilen İstanbullu tekstilci işadamının su içtikten sonra telefonla çağırdığı bir otomobile binerek olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Jandarma olay yerinde terk edilen otomobilin üzerinde inceleme yaptı. Aracın, işadamı E.K.’nın eşi Y.K.’ya ait olduğu belirlendi. Sürücü E.K.’nin şortlu, saçları dökük, iri yarı olduğu ve terliklerini şoför mahallinde bırakarak kaçtığı belirlendi. Jandarma ekipleri, verilen eşkale uygun olarak sürücüyü aramaya başladı.
Olaydan sonra büyük şok yaşayan Aylin Kaplan’ın yanında çalıştığı Hatice Demirkulu "Şaban Dalaman’dan gelip benim yanımda bahçelerde çalışmaya başlamıştı. Akşam yemeğini eşi ve çocuğu ile yiyecektik, birden evin önünde bir ses duyduk, kaza olduğunu anlayıp yardım için dışarı çıktığımızda kazanın benim işçimin başına geldiğini görünce şok olduk. Sürücünün olay yerinden kaçtığını öğrendik" dedi. Efekan Kaplan’ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)