BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"İş yapmak her kişinin harcı değil"----

"İş yapmak her kişinin harcı değil"

İş yapmak her kişinin harcı değil
10 Ocak 2014 - 22:47 www.finansgundem.com

Binali Yıldırım,"Gezi'de başarı elde edemediler. Şimdi 17 Aralık'ta başka bir yolla elde etmeye çalışıyorlar."

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bazılarının 'bu Türkiye artık çok oldu, bir karıştırmak lazım' dediğini" belirterek, "Gezi'de başarı elde edemediler. Şimdi 17 Aralık'ta başka bir yolla elde etmeye çalışıyorlar. Onu başaramadılar, yargıyı kullanarak projeleri durdurmaya çalışıyorlar. Asla durduramayacaksınız bu kervanı" dedi.

Yıldırım, AK Parti Bayındır İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bayındır'ın 2009'da AK Parti belediyeciliğiyle buluştuğunu belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in 2010 yılında ilçeye bir otobüs garajı yaptırmak için İzmir Büyükşehir Belediyesine müracaat ettiğini, ancak "olur" ya da "olmaz" şeklinde bir cevap alamadığını ifade eden Yıldırım, "Ondan sonra da diyorlar ki 'bu hükümet bizim hizmetlerimizi engelliyor'. Koca bir yalan. Üçyol-Üçkuyular metrosunu hükümet mi engelledi. 2005'ten beri yapılacak. İş yapmak her kişinin değil, er kişinin harcıdır" diye konuştu.

AK Parti'nin iktidara geldiğinden beri dirençlerle karşılaştığını kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

"27 Nisan muhtırasını, 367 vakasını hatırlayın, referanduma giden cumhurbaşkanı seçim krizini, AK Parti kapatma davasını hatırlayın. Hiç biri tutmadı, tutmaz. Çünkü karşılarında millet var. 2013'te dünyada yaprak kıpırdamıyor,  Türkiye dünyanın en büyük projelerini gerçekleştiriyor. Bazıları da diyor ki 'bu Türkiye artık çok oldu, bir karıştırmak lazım' ve mayıs sonunda o bilinen simalar meydana çıkıyor. Gezi'de başarı elde edemediler. Şimdi 17 Aralık'ta başka bir yolla elde etmeye çalışıyorlar. Onu başaramadılar, yargıyı kullanarak projeleri durdurmaya çalışıyorlar. Asla durduramayacaksınız bu kervanı."

Yıldırım, Belediye ve Kaymakamlığı da ziyaret etti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hidayet11 Ocak 2014 22:55

    doğru çok güzel işler yapıyorsunuz maharet sizde ayakkabı kutuları para sayma makinaları bunların kanıtı.götürün ağalar beyler gün sizin götürün ama unutmayın kefenin cebi yok kul hakkı yiyorsunuz bunu nasıl ödiyceksiniz hiç düşündünüzmü.

  • yıldırım10 Ocak 2014 23:09

    yiğitsen millet vekilliğindende istfa et nasılsa belediye başkanı olamıycaksın kaybedecek bir şeyin yok dön millet vekilliğine yok öyle yağma hasanın böreği atıp tutma yiğitsen millet vekilliğinden istifa et.