BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş seyahatinde havada Fransız keyfi, lezzeti----

İş seyahatinde havada Fransız keyfi, lezzeti

İş seyahatinde havada Fransız keyfi, lezzeti
04 Aralık 2014 - 17:38 www.finansgundem.com

Air France “Paris Charles de Gaulle Havaalanı’na gidiş/gelişli orta mesafeli iş seyahati” uçuşlarında rekabette ön plana çıkmayı amaçlıyor

Kısa bir süre önce yeni uzun mesafeli uçuş kabinlerini duyuran Air France, şimdi de 50 milyon Euro’luk bir yatırımla orta mesafeli uçuş ağında lüks pazara yükselmeye hazırlanıyor. Air France, bu teklifi gündeme getirmeden önce müşterilerini dinledi, seyahat yöneticileriyle anketler düzenledi ve yaklaşık 10.000 kişiden geri bildirim aldı.

+
Air France'ın Başkan ve CEO'su Frédéric Gagey "Air France'ı ürünleri ve hizmetleri açısından dünyanın öncü hava yolları arasında yeniden konumlandırıp Avrupa kalkışlı uçuşlarda her bir müşterinin birinci tercihi haline gelmek, Perform 2020 planının stratejik bir önceliğidir" dedi.

YENİ VE DAHA KONFORLU KOLTUK

Nisan 2015'ten itibaren Air France, orta mesafeli filolarında kabin koltuklarını kademeli olarak tamamen yeniden tasarlayarak değiştirecek. Tüm kabinler yüksek kaliteli deriyle döşenen koltuklar, varış noktasına ulaşmadan önce çalışmak, dinlenmek ve uçakta sunulan yemeğin tadını çıkarmak için ideal olan optimum seyahat konforunu sunacak.

2015'in ilk yarısında 24 Airbus A319 modellerine yeni koltuklar yerleştirilecek. Ardından 2016'nın ilk yarısında 25 Airbus A320 modellerinde koltuk değişiklikleri yapılacak. Toplamda 7800 koltuk değiştirilecek.


DAHA FAZLA GURME LEZZETLERİ


Busıness Class segmentinde en kısa mesafeli uçuşlarda bile yolculara sabah tam kahvaltı (kahve, çay, meyve suyu, ekmek ve hamur işleri), günün diğer saatlerinde bir atıştırmalık veya soğuk yemek sunulacak. Daha uzun uçuşlarda ise uzun mesafe uçuşlarına uygun servis yapılacak. Bir hoş geldiniz içeceği, sıcak yemekler, şarap servisi, gurme kahve ve likör ikram edilecek. Tüm uçuşlarda fırından yeni çıkmış hamur işi çeşitleri ve sıcak ekmek servisi de yapılacak.


Economy sınıfında kısa uçuşlarda tüm müşterilere günün saatine göre büyük boy kruasan, baharatlı veya tatlı seçenekleri veya gurme sandviçler sunulacak. Uzun mesafe uçuşlarında müşterilerin sıcak yemek alma imkanları da olacak. Uçuş boyunca tüm kabinlerde yolcular çeşitli içecekleri (alkollü veya alkolsüz) isteyebilecek.


KABİNDE DE BAĞLI KALIN!


Air France, Orange ile işbirliği yaparak kısa süre içinde internette gezinme, e-postalarını okuma, televizyon veya dizi izlemeleri için yolcularına uçuş sırasında Wi-Fi hizmeti sunacak. 2015'in yaz aylarından itibaren başlayacak ve üç aylık bir deneme süresi olacak Orange ve Air France işbirliğinde, kısa ve orta mesafeli uçuşlarda iki Airbus A320 modelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sunulacak.


İŞ SEYAHATİNE ÇIKANLAR AIR FRANCE'IN ANA İLGİ ODAĞI


Ücretlendirme açısından Air France, iş dünyası profesyonellerine özel “Economy Flex” diye adlandırdığı yeni bir kategori tanımladı. Bilet satışları Ocak 2015'ten itibaren yapılacak bu uçuşlar Nisan 2015'te başlayacak.


-Biletler ilave ücret ödenmeden değiştirilebilir veya iade edilebilir*;


-Müşteriler başlangıçta planlanan uçuştan** öncesinde aynı gün için ilave ücret ödemeden uçuş değişikliği yapabilirler;

-Hızlı ve kolay bir havaalanı deneyimi için Skypriority hizmetlerine erişim;

-Uçak içinde yolculara Economy kabininin ön kısmındaki koltuklar sunulur ve bu şekilde öncelikli biniş ve inişten faydalanırlar; 

Yeni teklif mevcut diğer ücretlendirme seçenekleriyle birlikte kullanılabilir. Örneğin bir müşteri, gidiş uçuşu için “Economy Flex” ücretiyle rezervasyon yaparken dönüş uçuşunda “Mini” ücretlendirme seçeneğini kullanabilir.

23 kiloyu aşmayan ücretsiz check-in bagaj hakkı vardır. 12 kiloyu aşmayan bir çanta veya aksesuar (el çantası, dizüstü bilgisayar, kamera) kabine alınabilir;

Flying Blue sık seyahat eden yolcu programının parçası olarak yolcular Mil kazanabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)