BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-Faktoringİş Leasing’den rüzgar enerjisi finansmanı----

İş Leasing’den rüzgar enerjisi finansmanı

İş Leasing’den rüzgar enerjisi finansmanı
14 Ağustos 2015 - 17:28 www.finansgundem.com

Datça Rüzgar Enerjisi ile İş Leasing arasında finansman sözleşmesi imzalandı. İş Leasing Genel Müdürü Bolat: Bu projeden memnuniyet duyuyoruz.

İş Leasing ile Kazancı Grubu şirketlerinden Datça Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş. arasında 12,5 MW’lık Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) projesinin finansmanı amacıyla sözleşme imzalandı. Muğla İli Datça İlçesi’nde kurulacak santralde 5 adet rüzgar türbini ile 12,5 MW’lık enerji üretilecek. Projeye, İş Leasing tarafından ilk 9 ayı ödemesiz toplam 129 ay vadeli finansman sağlanacak. Konu hakkında açıklama yapan İş Leasing Genel Müdürü Hasan K. Bolat: “Ülkemizin güzide kuruluşlarından Kazancı Holding’in 12,5 MW’lık RES projesini finanse etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu proje ile ülkemiz yenilenebilir enerji portföyüne önemli bir katkı daha yapılmış olacak. Rüzgar ve Güneş Enerjisi başta olmak üzere yerli ve temiz enerji kaynakları olan yenilenebilir enerji alanının önümüzdeki dönemde daha da büyüyeceğine inanıyoruz. İş Leasing, bu alanda öncü rolünü sürdürmeye devam edecek” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)