BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-Faktoringİş Faktoring'e robotlar geliyor----

İş Faktoring'e robotlar geliyor

İş Faktoring'e robotlar geliyor
26 Kasım 2018 - 14:56 www.finansgundem.com

İş Faktoring, Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) uygulamasını hayata geçirdi

Teknolojinin hem küresel hem de yerel düzeyde ciddi anlamda etkisini hissettirmeye başladığı son dönemde yenilikçi ve yaratıcı işletmelere dünyada olduğu gibi ülkemizde de rastlanılmaktadır. Bu anlamda İş Faktoring A.Ş. ülkemizde yenilikçi çalışma anlayışını iş modellerine her daim yansıtan ve dolayısıyla teknolojik yatırımlar yapmaktan çekinmeyen kendi sektöründeki öncü işletmeler arasındaki yerini alıyor.

Şirket son olarak bu konuda büyük bir adım atarak Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) uygulamasını hayata geçirdi. Kısaca yapay zekâ ile yazılım kullanımını ifade eden, yüksek hacimli ve tekrarlanabilir görevleri ele alan bir makine öğrenme yeteneği olarak tanımlanabilecek bu uygulama ile Şirket operasyonlarını hızlandırarak ve daha verimli hale getirerek çalışanlarının ve müşterilerinin deneyimlerine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Faktoring Genel Müdürü Sayın Erdal Aral, Endüstri 4.0’ın hayatımızın her alanında alacağı rolün önemini vurgulayarak, finansal hizmetlerin sistemsel süreçler haline getirilmek suretiyle hızlandırılmasının kaçınılmaz hale geldiğini belirtmekte olup, İş Faktoring’in sistematik ve çağdaş iş modellerini nitelikli çalışanları ile buluşturmaya ve kurumsal başarılarını sürdürmeye devam edeceğinin altını çiziyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)