BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİş dünyasının acı kaybı----

İş dünyasının acı kaybı

İş dünyasının acı kaybı
24 Temmuz 2018 - 07:41 www.finansgundem.com

Ankaralı tanınmış iş adamlarından Ayhan Bozkurt hayatını kaybetti.

Demirören Holding, Demirören Medya Holding ve Hürriyet Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Demirören’in eşi Reyhan Demirören’in babası Ayhan Bozkurt (71) vefat etti. Bodrum’da yaşamını yitiren Bozkurt’un cenazesi bugün Ankara-Bilkent’teki Ahmet Hamdi Akseki Camisinde kılınacak öğle namazının ardından memleketi olan Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde toprağa verilecek.1947’de Ankara’da doğan Ayhan Bozkurt, başkentin tanınmış işinsanları arasındaydı.

Ayhan Bozkurt, nisan ayında Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satışının ardından Hürriyet gazetesi binasında düzenlenen devir teslim törenine de katılmıştı. 

KURT HOLDİNG’İN BAŞKANI

Elektrik mühendisi olan, 1972-1975 yıllara arasında Norveç’te yaşadıktan sonra Ankara’ya geri dönen Bozkurt, inşaat, otomotiv, elektronik, tıbbi malzeme, turizm, sigortacılık, endüstriyel mühendislik ve dış ticaret gibi konularda faaliyet gösteren şirketlerin bağlı olduğu Kurt Holding’in yönetim kurulu başkanlığını yapıyordu. Kayak ve golf sporuna düşkünlüğü ile bilinen, bir dönem Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı da yapmış olan Bozkurt, sanat dünyasının da yakından tanıdığı bir isimdi. İyi bir koleksiyoner olan Bozkurt, Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu üyeliği, Dış ilişkiler Komisyonu Başkanlığı, Ankarılılar Vakfı Başkanlığı  da yapmıştı. Reyhan Demirören, Ahmet Hakan Bozkurt ve Gökhan Bozkurt’un babaları olan Ayhan Bozkurt, Sigrun Bozkurt’la evliydi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)