BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş dünyası tek yürek… Darbecilere büyük tepki----

İş dünyası tek yürek… Darbecilere büyük tepki

İş dünyası tek yürek… Darbecilere büyük tepki
18 Temmuz 2016 - 16:44 www.finansgundem.com

İKMİB, PAGEV ve TİMDER genel başkanları Türk demokrasisine yönelik darbe girişimine sert çıktı

15 Temmuz akşamı Türk demokrasisine ve hukuka yönelik darbe girişimine karşı iş dünyasından tepki yağmuru devam ediyor. TİMDER:  Milli iradeye yönelik demokrasi dışı her türlü hareketin karşısındayız. İKMİB: Türk halkının ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik. PAGEV: Ekonomisi ve sanayisi güçlü, caydırıcı barışçı ordusuyla insanlarını ve dostlarını mutlu eden bir güven ülkesi olacağız

MURAT AKYÜZ: TÜRK HALKININ NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞ OLDUK

İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akyüz: “Demokrasimize yapılan bu müdahale girişimi kesinlikle kabul edilemez. Halkımızın seçtiği hükümetimizi sonuna kadar destekliyorum. Ülkemizi geriye götürecek, insanların demokratik haklarına müdahalede beis görmeyen her türlü yasa dışı girişime bireysel olarak tepki göstermemiz şart. Türk halkının ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olduk” dedi.
Ülke olarak bir daha böyle sınavlardan geçmemeyi dilediğini belirten Murat Akyüz, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

YAVUZ EROĞLU: EKONOMİSİ VE SANAYİSİ GÜÇLÜ, CAYDIRICI BARIŞÇI ORDUSUYLA İNSANLARINI VE DOSTLARINI MUTLU EDEN BİR GÜVEN ÜLKESİ OLACAĞIZ

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, “Türk plastik sanayicileri olarak, geleceğin parlak Türkiye’sini kalkınmış, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesi hedefine ulaşmış, ekonomisi güçlü, insanları huzurlu bir ülke olarak görmeyi can-ı gönülden istiyor ve bunun için canla başla çalışıyoruz. Bilimde, eğitimde başarılı; dolayısıyla ekonomisi ve sanayisi güçlü, caydırıcı barışçı ordusuyla insanlarını ve dostlarını mutlu eden bir güven ülkesi olacağız. Bu hedefimizi sekteye uğratmak isteyen darbecilere karşı “birlik ve beraberlik içinde” milletimizle meydanları doldurup, demokrasinin yanında olduk. Türkiye’nin geleceğini, milletin silahıyla milletini vuran, demokrasisinin sembolü meclisini bombalayanlara bırakamazdık, milletçe bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız” dedi.
Yavuz Eroğlu, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa dilerken, Türk plastik sanayicileri olarak, önce Vatan şiarıyla, var olmayı bugün bir daha hak eden milletimizle bir bütünüz” diyerek açıklamalarına son verdi.

ERTAN SAPANKAYA: DEMOKRASİ DIŞI HER TÜRLÜ HAREKETİN KARŞISINDAYIZ

TİMDER adına Yönetim Kurulu Başkan'ı Ertan Sapankaya'nın basın bildirisi:
“Milli iradeye yönelik demokrasi dışı her türlü hareketin karşısında olduğumuzu; Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olarak antidemokratik girişimlere karşı demokrasisine sahip çıkan milletimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz.
Bu uğurda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)