BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİş dünyası ABD’ye çıkarma yapacak----

İş dünyası ABD’ye çıkarma yapacak

İş dünyası ABD’ye çıkarma yapacak
01 Nisan 2019 - 17:23 www.finansgundem.com

Geçen yıl iki kez ertelenen Amerikan Türk Konseyi’nin (ATC) 37’nci toplantısı 14-16 Nisan tarihleri arasında Washington’da yapılacak.

Açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun yapacağı toplantıya hükümet kanadından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan katılıyor. ABD tarafından da yine hazine ve ticaret bakanları katılacak. 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra özel ve kamu sektöründen birçok işadamı ve yöneticinin de katılım sağlayacağı toplantıya Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBDC) de büyük bir çıkarma yapmaya hazırlanıyor. ATBDC Genel Başkanı Uğur Terzioğlu, bu toplantıya uzun bir aradan sonra gerek Türkiye gerekse ABD tarafından geniş bir katılımın gösterileceğine dikkat çekiyor. Terzioğlu, toplantının Türkiye-ABD ilişkilerini daha da canlandırmak için büyük bir fırsat olduğunu vurguluyor. (EKONOMİST DERGİSİ)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)