BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası’nın E-Ticaret ve Ödeme Sistemleri iştiraklerine atamalar----

İş Bankası’nın E-Ticaret ve Ödeme Sistemleri iştiraklerine atamalar

İş Bankası’nın E-Ticaret ve Ödeme Sistemleri iştiraklerine atamalar
06 Ocak 2022 - 14:00 www.finansgundem.com

Serkan Uğraş Kaygalak, Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ne Genel Müdür olarak atandı. Halim Memiş de MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. Genel Müdürlüğüne getirildi.

İş Bankası’nda, ödeme sistemlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Serkan Uğraş Kaygalak, Pazarama markasıyla e-ticaret alanında faaliyette olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ne Genel Müdür olarak atandı.

Yolculuğuna ilk olarak Maximum Mobil uygulaması içinde başlayan Pazarama, online alışveriş ve hizmetlere tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getiriyor. Günümüzde büyük bir hızla yaygınlaşmakla beraber gitgide birbirine benzeşen hizmetler sunulan e-ticaret sektöründe sadece ürün satışına değil aynı zamanda ekosistem anlayışı ile hizmete, marka işbirliklerine odaklanan ve 2021 yılının ilk yarısında faaliyetine başlayan şirket, Pazarama markası altında, online alışverişten, market alışverişine, araçta ödemeden, seyahat fonksiyonuna değin geniş yelpazede, şimdilik 10 dikeyde hizmet sunuyor. Güçlenen kadrosuyla Pazarama, değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısıyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platform olarak hayatına emin adımlarla devam ediyor.

İş Bankası Ekosistem ve Ödeme Sistemleri Birim Müdürü Halim Memiş, MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş.’ye; Genel Müdür olarak atandı. Önceki Genel Müdür Selim Güsar, şirkette danışman olarak görevini sürdürecek. Moka, ödeme sistemlerinin fintekler ile daha kolay ve hızlı erişilebilir hale gelmesi, perakende dünyasının dijitalleşmesinde önemli bir kilometre taşı olmuştu. Şirket önümüzdeki dönemde de müşteri deneyimini ön planda tutarak yenilikçi ürün ve hizmetlerle perakende dünyasının dijitalleşmesinde öncü rolünü oynamaya devam edecek.

Serkan Uğraş Kaygalak hakkında

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Serkan Uğraş Kaygalak, 1997 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2006’da Hazine Bölümü’nde Müdür Yardımcısı, 2008’de Tarsus/Mersin Şube Müdürü oldu. 2010’da Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı, 2013’te Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü olarak atandı. 2018’de Harvard İş Okulu İleri Yönetim Programı’na katılan Kaygalak, 29 Temmuz 2020’den bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Halim Memiş hakkında

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Halim Memiş, 2002’de aynı üniversitede MBA programını tamamladı. 2004’te Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Memiş, 2012’de Ödeme Sistemleri Ürün Bölümü’nde Müdür Yardımcısı, 2017’de Dijital Bankacılık Bölümü’nde Birim Müdürü oldu. Memiş, 24 Aralık 2020’den bu yana Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölümü’nde Birim Müdürü olarak görev yapıyordu.

İş Bankası’ndan milyarlık hisse geri alım kararı

İş Bankası GM Hakan Aran: Yeni ürün sayesinde nefes aldık

İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığına Sezai Sevgin atandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)