BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası'ndan turizm sektörüne destek----

İş Bankası'ndan turizm sektörüne destek

İş Bankası'ndan turizm sektörüne destek
28 Mart 2013 - 12:33 www.finansgundem.com

İş Bankası'ndan ''Sezona Hazırlık Kredi Kampanyası''ile turizm sektörüne destek geldi

İş Bankası, turizm firmalarının finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla tatil sezonu öncesinde ''Sezona Hazırlık Kredi Kampanyası'' düzenledi. Kampanya, turizm firmalarının sezona hazırlık harcamalarının artış gösterdiği bu dönemde, lira kredilerde 60 aya kadar uzanan vade ile aylık yüzde 0,86'dan başlayan cazip faiz oranlarını içeriyor.
Yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında aylık faiz oranları yüzde 0,46'dan başlayan dövize endeksli krediler de kullandırılabileceği gibi, yabancı para cinsinden gelir elde eden müşteriler 12 ay vadeli turizm işletme döviz kredisi ürününden de faydalanabilecek.
Kampanya 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak ve kullandırılacak kredilerde ödeme tarihleri, müşterilerin nakit girdilerinin yoğunlaştığı döneme uygun olacak şekilde esnek olarak belirlenebilecek.
''Turizm Destek Paketi'' kapsamında İş Bankası müşterileri, taksit ödemeli turizm işletme ve yatırım kredileri, teminat mektubu kredileri, leasing garanti kredileri, dövize endeksli çek iştira kredileri, lira çek iskonto/iştira kredileri, işyeri kredileri, ticari taşıt ve filo kredileri ile kredili ticari mevduat hesapları, şirket kredi kartları, üye işyeri anlaşmaları, turistik tesis sigortaları, çoklu havale EFT hizmetleri ve çeşitli düzenli ödeme hizmetlerinden yararlanabiliyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)