BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası’ndan her ihtiyaca özel kredi----

İş Bankası’ndan her ihtiyaca özel kredi

İş Bankası’ndan her ihtiyaca özel kredi
11 Kasım 2013 - 17:22 www.finansgundem.com

İş Bankası, nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin her türlü ihtiyacı cazip kredi seçenekleri sunuyor

İş Bankası, nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin her türlü ihtiyacı için cazip kredi seçenekleri sunuyor. Serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler 2 Aralık’a kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile cazip faiz oranlarıyla 60 ay vade ve 50.000 TL’ye kadar farklı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor.
İş Bankası, krediye başvurmak isteyen müşterilerinin işini kolaylaştıracak birçok başvuru kanalı sunuyor. Anında Bankacılık Kanalları (Bankamatikler, İnternet Şubesi, 0850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi, İşCep, İşPad, İşWap) aracılığıyla kolayca başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvurmak isteyenlerse NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRLERİNİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye gönderebiliyor. Başvuruların cevabı hangi kanaldan başvurulduğuna bakılmaksızın hemen cep telefonlarına geliyor.
İhtiyaç Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye isbank.com.tr’den, 0850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi’nden ve İş Bankası Şubeleri’nden ulaşılabiliyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)