BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası üst yönetiminde ayrılık----

İş Bankası üst yönetiminde ayrılık

İş Bankası üst yönetiminde ayrılık
28 Eylül 2018 - 21:27 www.finansgundem.com

İş Bankası I. Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Magemizoğlu görevinden ayrıldı

İş Bankası'dan üst düzey bir ayrılık yaşandı. Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, banka bünyesinde I. Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Mahmut Magemizoğlu'nun emekli olması nedeniyle görevinden ayrıldığı ifade edildi.
Mahmut Magemizoğlu kimdir?
 
1959 yılında Antakya'da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1981 yılında mezun oldu. İngiltere'de The University of Stirling'de Yatırım Analizi konusunda yüksek lisans programını tamamladı.

1982 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda göreve başlayan Magemizoğlu, Bankada sırasıyla İştirakler Müdürlüğü, Mevduat ve Bankacılık Hizmetleri Müdürlüğü ve Bireysel Krediler Müdürlüğünde görev yaptı. 1999 yılında İştirakler Müdürlüğüne seksiyon müdürü olarak atanan Magemizoğlu, 18.5.2005 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına, 31.5.2016 tarihinde ise I.Genel Müdür Yardımcılığına yükseltilmiştir.  İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Mahmut Magemizoğlu iş bankası ile ilgili görsel sonucu
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)