BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası üniversitelilerle buluşuyor----

İş Bankası üniversitelilerle buluşuyor

İş Bankası üniversitelilerle buluşuyor
18 Ekim 2017 - 15:15 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası “Senin Festivalin”de üniversitelilerle bir araya geliyor

Türkiye İş Bankası üniversitelerde “Senin Festivalin” adlı bir dizi etkinlik başlattı. İlki 17 Ekim’de Bilgi Üniversitesi’nin Santral Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinlik, daha sonra sırasıyla Koç Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Ege Üniversitesi ile devam edecek. Bir gün boyunca öğrencilerin eğlenceli vakit geçirecekleri “Senin Festivalin”e katılan üniversiteliler, aktivitelerden puan kazanacak ve kazandıkları puanlar ile aynı üniversitelerde düzenlenecek Sunay Akın ve Nihat Sırdar’ın birlikte sahne alacağı “Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi” isimli gösteriye davetiye alabilecek. Etkinliğe katılanlar ayrıca Cinemaximum bileti de kazanabilecek.

Maximum Mobil, İşCep ve Cinemaximum gibi markaların tanıtımının da yapılacağı etkinlik alanında öğrencilere İş Bankası’nda staj ve kariyer olanakları konusunda da bilgi verilecek.

Alanda son teknoloji VR programları, dublaj oyunları, Playstation’da Fifa 2017 turnuvası, müzikli senkronize bisiklet, GIF booth vb. birçok aktivite ile öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi hedefleniyor.

İş Bankası’nın “Senin Festivalin” ile üniversite öğrencileriyle biraraya geleceği etkinlik ve gösteri tarihleri şöyle:

· Koç Üniversitesi (Açık otopark) 24 Ekim – Etkinlik 25 Ekim – Sunay Akın ve Nihat Sırdar ile “Sivrisinek Dedin De Aklıma Geldi” gösterisi · Uludağ Üniversitesi (Mediko alanı) 30 Ekim – Etkinlik 31 Ekim – Sunay Akın ve Nihat Sırdar ile “Sivrisinek Dedin De Aklıma Geldi” gösterisi · Ege Üniversitesi (Metro çıkışı) 7 Kasım – Etkinlik 8 Kasım – Sunay Akın ve Nihat Sırdar ile “Sivrisinek Dedin De Aklıma Geldi” gösterisi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)