BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası Satranç Ligi'nde nefesler tutuldu----

İş Bankası Satranç Ligi'nde nefesler tutuldu

İş Bankası Satranç Ligi'nde nefesler tutuldu
07 Ağustos 2015 - 13:33 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde çetin mücadele devam ediyor

Kocaeli Thennes Otel’de, 14 takım ve 219 usta sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 2015 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Liginde üçüncü tur geride kaldı.

6 Ağustos akşamı tamamlanan üçüncü tur müsabakalarında günün en farklı galibiyetini Kayseri Şeker Spor Kulübü elde etti. Tur sonunda rakibi Pamukkale Yönetimi Bilişim Sistemleri Zekâ Kulübü karşısında ½ - 7½’luk bir üstünlüğe sahip olan takım, tam puanla zirvede yer alıyor.

Üçüncü turun en önemli mücadelesi ise Türk Hava Yolları Spor Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında geçti. Üçüncü tura kayıpsız giren iki takım arasındaki en kilit mücadele üçüncü masada karşılaşan IM Batuhan Daştan ve GM Rauf Mamedov maçı oldu. Mamedov’un kazancıyla sonuçlanan müsabakanın ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü, rakibi Türk Hava Yolları Spor Kulübü karşısında elde ettiği 5-3’lük skor ile dördüncü tura kayıpsız giriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ve Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü takımlarının karşılaşması ise iki usta satranççının çetin mücadelesine sahne oldu. Dünya sıralamasında dokuzuncu sırada yer alan güçlü sporcu GM Wesley Soo (2780) ve usta sporcumuz GM Mustafa Yılmaz (2582) arasındaki çekişmeli mücadele, 54 hamle sonunda beraberlikle sonuçlandı.  Üçüncü tura lider olarak giren takımlardan Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü, bu tur sonunda da rakibinden 5 puan almasını bilerek liderliğini sürdürüyor.

Üçüncü turun en çekişmeli mücadelesi ise T.S Alyans Satranç Spor Kulübü ve Tarsus Zekâ Satranç Kulübü takımları arasında geçti. Türkiye İş Bankası Satranç Ligi'nde uzun yıllardır yer alan Tarsus Zekâ Satranç Kulübünün üçüncü turda üç beraberlik ve iki kazanç elde etmesi mağlup olmasını engelleyemedi ve karşılaşmada yüzü gülen, 4½ - 3½’luk bir skor ile T.S Alyans Satranç Spor Kulübü oldu. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Ankara Demirspor Kulübü karşısında 6-2; İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü, Çallı Spor Kulübü karşısında 5½ - 2½ ; Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor Kulübü karşısında 2½ - 5½’luk bir galibiyet elde ederek günün diğer kazançlı takımları oldular.

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Liginde dördüncü tur bugün saat 15.00'da başlayacak. Her yıl olduğu gibi sürpriz sonuçların alınacağı ve çekişmenin giderek artacağı maçları takip etmek için TSF Sanal Stadyumları'nı ziyaret edebilirsiniz>>http://superlig2015.tsf.org.tr/tr/canli-yayin
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)