BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası Satranç Ligi hız kesmeden devam ediyor----

İş Bankası Satranç Ligi hız kesmeden devam ediyor

İş Bankası Satranç Ligi hız kesmeden devam ediyor
06 Ağustos 2015 - 15:37 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde ikinci tur tamamlandı

Satranç severler tarafından ilgiyle takip edilen 2015 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nin ikinci turu 5 Ağustos, Çarşamba akşamı tamamlandı.                                   

2014 Türkiye Satranç Birinci Ligi Şampiyonu Kayseri Şeker Spor Kulübü, rakibi Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karşısında 5-3’lük bir galibiyet elde etti. Beraberlikle sonuçlanan GM Mustafa Yılmaz (2582)-GM Alexander Moiseenko (2710) mücadelesi günün ilgi çeken müsabakalarından biri oldu.

Takımında dünyanın en güçlü oyuncularından Wesley Soo’nun yer aldığı Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor Kulübü karşılaşması 5½-2½’luk bir skor ile Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü’nün lehine sonuçlandı. Birinci masada karşılaşan GM Wesley Soo (2780)-GM Sergey Volkov (2599) mücadelesinde Wesley Soo, 23 hamle sonunda erken bir galibiyet elde etti.                                                                          

İkinci turu beş beraberlik ve üç galibiyetle tamamlayan T.S Alyans Satranç Spor Kulübü, Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü karşısında elde ettiği 5½ - 2½’luk bir skor ile günün kazançlı takımlarından oldu.

Beraberlikle ile sonuçlanan Tarsus Zekâ Satranç Kulübü- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşılaşmasında 8. masada mücadele eden Gizem Ayazmalı-Bengü Sena Ayan müsabakası günün en uzun süren maçı oldu. Gizem’in etkin savunma yaptığı maç, 120 hamle sonunda beraberlikle sonuçlandı.

2424 Elo ortalamasına sahip, kadrosunda güçlü oyuncuları bulunan Türk Hava Yolları Spor Kulübü, rakibi Ankara Demirspor Kulübü ile mücadelesinde 6-2’lik rahat bir galibiyet elde etti.

Süper lige güçlü başlayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bugün karşılaştığı rakibi İstanbul Teknik Üniversitesi ile mücadelesinde de 5-3’lük bir üstünlük elde etti. Çallı Spor Kulübü, ilk turun aksine bugün rakibi Pamukkale Yönetimi Bilişim Sistemleri Zekâ takımı karşısında elde ettiği 6-2’lik galibiyetle günün kazançlı takımlarından oldu. 

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi 3. turu bugün saat 15.00’de oynanacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)