BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası, PANKOBİRLİK ile anlaşma imzaladı----

İş Bankası, PANKOBİRLİK ile anlaşma imzaladı

İş Bankası, PANKOBİRLİK ile anlaşma imzaladı
11 Nisan 2013 - 16:39 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası ve PANKOBİRLİK arasında imzalanan protokolle pancar üreticileri önemli avantajlara sahip olacak

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce ve PANKOBİRLİK Genel Müdürü Fahrettin Tan'ın 09 Nisan 2013 tarihinde imzaladığı protokolle, Birlik bünyesindeki 31 kooperatife bağlı 300 şubeye uygun koşullarla İş Bankası POS'u tahsis edilecek ve Birliğin 1 milyon 624 bin üyesine İmece Kart uygulaması ile tarımsal girdi alımı yapma imkânı tanınacak. Üreticilere İmece Kart ile geri ödemesiz dönemli alışveriş yapma ve uygun faiz oranı ile ödemelerini hasat dönemi içinde gerçekleştirme imkânı yaratılacak.
Suat İnce, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, iki büyük kurumun adlarına yakışır bir işbirliğine imza attığını vurgulayarak PANKOBİRLİK ile imzaladıkları  protokolden dolayı son derece memnun olduklarını söyledi. İnce, 2012 yılı başında faaliyete geçen "Sektörel İhtisas Bankacılığı Birimi" kapsamında tarım sektörüne yönelik mevcut çalışmalarının yeni ve daha odaklı bir bakış açısı ile ele alınmaya başlandığını belirterek, toplam nakdi, gayrinakdi, ayrıcaticari nitelikli kredilerdeki liderliğini sürdürmekte olan İş Bankası'nın tarım sektörüne kullandırılan kredilerinin de giderek büyüyeceğini belirtti. İş Bankası'nın 2011 yılsonu itibarı ile tarım kesimine kullandırdığı nakdi kredi tutarının 851 Milyon TL'den 2012 yılsonunda yaklaşık % 34 artışla 1.143 Milyon TL'ye yükseldiğini ifade eden İnce, İş Bankası olarak tarım sektörüne yönelik desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
PANKOBİRLİK Genel Müdürü Fahrettin Tan ise tüm gayretlerinin Türk çiftçisinin dünya ile rekabet edebilir düzeye gelmeleri yönünde olduğunu ve çiftçiye hizmet etmenin kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. Tan, İş Bankası ile yapılan bu protokolün Birliğe üye pancar üreticilerine ve satış mağazalarından yararlanan tüm çiftçilere hayırlı olmasını diledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)