BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası müşterilerine Da Vinci Kids’ten özel kampanya----

İş Bankası müşterilerine Da Vinci Kids’ten özel kampanya

İş Bankası müşterilerine Da Vinci Kids’ten özel kampanya
14 Ocak 2021 - 15:41 www.finansgundem.com

İş Bankası müşterileri Da Vinci Kids eğitim uygulamasının bilim, kodlama, yaratıcılık ve daha birçok konuda eğlendirirken öğreten videolarını, oyunlarını ve aktivitelerini tüm aboneliklerde %50 indirimli kullanabilecek.

Türkiye İş Bankası, 5-12 yaş arası çocukların evde geçirdikleri eğitim zamanını daha kaliteli hale getirmek için Da Vinci Kids ile güçlerini birleştirdi. İş birliği kapsamında, Türkiye İş Bankası müşterileri Da Vinci Kids eğitim uygulamasının bilim, kodlama, yaratıcılık ve daha birçok konuda eğlendirirken öğreten videolarını, oyunlarını ve aktivitelerini tüm aboneliklerde %50 indirimli kullanabilecek.

Ailelerin en büyük isteği, çocuklarının okuldan uzak kaldığı bu dönemde derslerine destek olacak çevrimiçi kaliteli içeriklere ulaşmak, yeni şeyler öğrenmeye karşı isteklerini canlı tutmak ve ilgilerini sürdürmelerini sağlamak. Çocukların 21. yüzyıl kazanımlarını geliştirmek ve derslerine yardımcı olmak için müfredatla eşleşen içeriklerle geliştirilen yeni nesil eğitim uygulaması Da Vinci Kids, Türkiye İş Bankası müşterilerinin ilkokul çağındaki çocuklarına Fen, Türkçe, Matematik, Sanat, Tarih, Coğrafya ve STEM derslerinde müfredatla uyumlu zengin kazanımlardan oluşan içerikler sunacak.

%50 indirimli Da Vinci Kids eğitim kodları, Maximum Mobil uygulamasının Dijital Kod Market sayfalarından temin ediliyor. Da Vinci Kids hesabı, çocukların yaşlarına göre 6 farklı profile kadar oluşturulabiliyor ve bir hesaba 6 farklı cihazdan erişilebiliyor. Maximum Mobil ve Da Vinci Kids uygulaması, mobil telefon ve tabletlere App Store ve Google Play’den ücretsiz indiriliyor.

kidSAFE Seal Programı ile COPPA sertifikalı olan uygulama, aynı zamanda PIN korumalı ebeveyn denetimleri ile Made for Mums Altın Ödül sahibi. BAFTA’ya aday gösterilen Da Vinci Kids, NSPCC (The National Society for the Prevention of Cruelty to Children) tarafından da destekleniyor. 

Şirketler daha dijital ve dayanıklı hale geldi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)