BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası konut kredi faizini yüzde 0.98'e çekti----

İş Bankası konut kredi faizini yüzde 0.98'e çekti

İş Bankası konut kredi faizini yüzde 0.98'e çekti
20 Aralık 2018 - 13:07 www.finansgundem.com

Konut kredi faizlerindeki indirim furyasına İş Bankası da katıldı

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını indirdi.

İş Bankası, anlaşmalı konut projelerinden yapılacak 600 Bin TL’ye kadar yeni kredi kullanımlarında aylık %0,98 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeli geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkânı sunuyor.

Anlaşmalı konut projelerinden yapılacak kredi kullanımlarında kampanyaya dâhil olan müteahhitler tarafından verilecek destekle bu oran müşteriye %0,98 olarak yansıtılacak.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, yaptığı açıklamada, kampanya ile ekonomiye katkıda bulunduklarını ifade etti. Bali, “Türkiye’nin Bankası olarak bankacılık faaliyetlerimizi sürdürürken, ülkemize hizmet etmeyi her zaman önceliğimiz olarak görüyor ve bunun gereğini yerine getiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ve güç birliği gerektiren böyle dönemlerde büyük kurumların sorumluluk üstlenmesi ve elini taşın altına koyarak zorlukları paylaşması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim kurum olarak konut kredisi kampanyasına dahil olmamız da bu yöndeki yaklaşımımızın bir yansıması” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)