BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası KKTC'de 15'inci şubesini açtı----

İş Bankası KKTC'de 15'inci şubesini açtı

İş Bankası KKTC'de 15'inci şubesini açtı
12 Nisan 2013 - 18:57 www.finansgundem.com

İş Bankası Genel Müdürü Bali, 2012 yıl sonu itibariyle Kuzey Kıbrıs'taki şubelerinin kredi hacminin 568 milyon TL'ye ulaştığını söyledi

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, 2012 yıl sonu itibariyle Kuzey Kıbrıs'taki şubelerinin kredi hacminin 568 milyon TL'ye, mevduat hacminin ise 770 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.
İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1955 yılından bu yana hizmet veren İş Bankası, 15. şubesini Taşkınköy'de açtı.
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Taşkınköy Şubesi'nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Başbakan İrsen Küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve işadamları katıldı.
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, konuyla ilgili olarak Kuzey Kıbrıs'ta 15 şubelik geniş bir ağ ve 174 çalışanla hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
İş Bankası'nın 1955 yılında Lefkoşa Şubesiyle Kuzey Kıbrıs'ta ilk şubeleşme çalışmalarına başladığını anımsatan Bali, bugün Taşkınköy Şubesi'nin yanı sıra; Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Çarşı-Girne, Güzelyurt, Küçükkaymaklı, Gönyeli, İskele, Doğu Akdeniz Üniversitesi, ODTÜ, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Akdoğan ve Yakın Doğu Üniversitesi şubeleriyle, gerek Türkiye ile gerekse üçüncü ülkelerle işlem yapan müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini İş Bankası'nın hizmet kalitesiyle kesintisiz şekilde sunabildiklerini ifade etti.
KKTC'de faaliyet gösteren İş Bankası şubelerinin aktif büyüklüğünün 2012 yıl sonu itibariyle 1,4 milyar lirayı aştığı bilgisini veren Bali, şunları kaydetti:
"Aynı dönem itibarıyla Kuzey Kıbrıs'taki şubelerimizin kredi hacmi 568 milyon TL'ye, mevduat hacmimiz ise 770 milyon TL'ye ulaştı. Kuzey Kıbrıs'ın gelişimine olan katkılarımız sadece ödediğimiz vergilerle, istihdamla ve yarattığımız iş hacmiyle de sınırlı kalmıyor. Bu noktada, eğitim sektörünün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekonomisi içinde taşıdığı önemin bilinciyle, KKTC'deki birçok üniversitede fiziki varlığımızla bulunuyoruz."
Türkiye Satranç Federasyonu sponsorluğunun bir yansıması olarak satranç sporunu Kuzey Kıbrıs'ta da desteklediklerini belirten Bali, Karneni Göster Kitabına Al Kampanyası ile geçen yıl KKTC'de 14 bin kitap dağıttıklarını, Türkiye'de tamamlanan 81 İlde 81 Orman Projesi'nin ardından KKTC-de de 22 hektarlık sahada "İş Bankası Ormanı" kurduklarını ifade ederek, "KKTC'nin sosyal ve kültürel hayatındaki faaliyetlerimizi, önümüzdeki dönemde de devam ettirme azmindeyiz" değerlendirmesinde bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)