BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaHaberlerİş Bankası, kartlı ödeme sistemlerini yeniliyor----

İş Bankası, kartlı ödeme sistemlerini yeniliyor

İş Bankası, kartlı ödeme sistemlerini yeniliyor
16 Mayıs 2013 - 15:16 www.finansgundem.com

İş Bankası kartlı ödeme sistemlerini yenilemek için Cardtek Group ile anlaşma imzaladı

Cardtek Group ve İş Bankası, Cardtek Group iştiraki olan SmartSoft’un yazılımını geliştirdiği OCEAN ödeme sistemleri çözümüne geçiş için anlaşma imzaladı. Buna göre SmartSoft, İş Bankası ve İş Bankası iştiraki olan Softtech ile oluşturulacak ortak bir ekiple İş Bankası’nın mevcut kart yönetim sistemi OCEAN Platformu’na taşınacak. Proje kapsamında Kredi Kartı Yönetimi, Banka Kartı Yönetimi, Ön Ödemeli Kart Yönetimi, Kampanya Yönetimi, Switch, Takas, Otorizasyon ve Chargeback sistemlerinin OCEAN Platformu’na aktarılması planlanıyor.
İş Bankası, OCEAN Platformu ile kartlı ödeme sistemlerini daha parametrik ve fonksiyonel bir altyapıya taşıyacak. Projeyle ilgili olarak açıklama yapan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, kartlı ödeme uygulamalarının mobil teknolojileri de destekleyen geleceğe dönük daha esnek bir yapıya dönüştürülmesi ile elde edilecek teknolojik avantajın iş sonuçlarına olumlu yansımasını beklediklerini belirtti.  
Cardtek Group Genel Müdürü Murat Göksenin Güzel, İş Bankası ile hayata geçirecekleri projenin banka verimliliğine önemli bir katkısının olacağını söyledi ve bu büyük projede İş Bankası’nın iş ortağı olmaktan büyük onur duyduklarını belirtti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)