BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası İngiltere’de aktif bankacılığa başlıyor----

İş Bankası İngiltere’de aktif bankacılığa başlıyor

İş Bankası İngiltere’de aktif bankacılığa başlıyor
26 Nisan 2013 - 12:18 www.finansgundem.com

Mortgage servisi veren İş Bankası Londra Şubesi internet bankacılığından kredi kartı, POS anlaşmaları ve ATM'ye kadar çok yönlü servis sunacak

İngiltere'de 30 yıldır hizmet veren Türkiye İş Bankası Londra Şubesi, modern çağın gerektirdiği güncellemelerle birlikte yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Mortgage servisi veren İş Bankası Londra Şubesi yeni dönemde, internet bankacılığından kredi kartı, POS anlaşmaları ve ATM'ye kadar çok yönlü servis sunacak.
İş Bankası Londra Şubesi Retail Bankacılık Bölümü Müdürü Kemal Sinecan'ın verdiği bilgiye göre, müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen yeni adımların başında, İnternet bankacılığı geliyor.
Yenilenen www.isbank.co.uk adresinden ulaşılabilen yeni internet şubesi sayesinde, müşteriler dünyanın her yerinden İş Bankası'nın Londra Şubesindeki hesabına erişilebilecek. Şubeye gelmeye gerek kalmadan Türkiye'deki İş Bankası hesaplarına veya şubelerden elden teslim almak üzere kişilere havale gönderebilecek. İleri güvenlik araçlarıyla korunan internet şubesi üzerinden kısa bir süre içerisinde internet üzerinden İngiltere'deki diğer bankalara da para transferi yapılabilecek.
Türkiye'den emlak yatırımı yapmak isteyen İş Bankası müşterilerine Türkiye'de uygulanan faiz oranlarının çok daha düşük rakamlarla mortgage kredisi vermeyi sürdürdüklerini belirten Kemal Sinecan,  "Türkiye'den satın almayı düşündüğünüz ev, yazlık, işyeri ve benzer mülkler için şubemiz ile temas kurmanız halinde detaylı bilgi edinebileceksiniz" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)