BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası elektrikleri kapayacak----

İş Bankası elektrikleri kapayacak

İş Bankası elektrikleri kapayacak
20 Mart 2013 - 15:23 www.finansgundem.com

İş Bankası iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklarını bir saat süreyle kapatacak

Türkiye İş Bankası ve iştirakleri Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF)''Dünya Saati'' kampanyasına bu yıl da destek veriyor.
 İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, İş Bankası iştirakleri ile birlikte, WWF önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen ''Dünya Saati'' kampanyasına bu yıl da destek veriyor.
İlk kez mart 2007'de Avustralya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde Sydney kentinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati (Earth Hour) kampanyası bu yıl 23 Mart Cumartesi akşamı 20.30 - 21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Çevreyi korumaya yönelik projeleri ve kurum bünyesinde çevreci uygulamalarıyla bilinen İş Bankası, WWF önderliğinde gerçekleşecek kampanyaya destek vermek amacıyla Genel Müdürlüğünün bulunduğu İş Kuleleri ve yurt dışı teşkilatı da dahil olmak üzere tüm binalarında güvenlik için zorunlu alanlar hariç tüm ışıklarını bir saat süreyle karartacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)