BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası Çinli dev DHgate ile işbirliği anlaşması imzaladı----

İş Bankası Çinli dev DHgate ile işbirliği anlaşması imzaladı

İş Bankası Çinli dev DHgate ile işbirliği anlaşması imzaladı
05 Mayıs 2019 - 13:03 www.finansgundem.com

KOBİ’lerin işlerini büyütmelerine destek olmayı amaçlayan İş Bankası, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından olan DHgate ile işbirliği protokolü imzaladı

KOBİ’lerin işlerini büyütmelerine destek olmayı amaçlayan İş Bankası, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından olan DHgate ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol ile KOBİ’ler ticaretlerini dünyanın pek çok ülkesine taşıyabilecek ve dijital fırsatlardan yararlanarak satış yapabilecekler.

Türkiye ofisini 2018 yılı Mart ayında açan DHgate, mevcut platformunu Türk şirketlerinin de kullanımına sunarak tüm dünyaya ihracat imkanı yaratıyor. Böylece, DHgate portalında ilk defa Çin dışındaki bir ülkeden satıcıların yer alması sağlanarak Çin-Türkiye arasındaki ticari işbirliğinin gelişmesine fırsat yaratılıyor.

İş Bankası da bu anlaşma ile KOBİ’lerin ihracat hacimlerinin artmasına, eriştikleri pazarların sayısının çoğalmasına, henüz ihracat yapmayan ancak bu potansiyele sahip firmaların ihracata başlamasına destek vermiş olacak. Bu anlaşma çerçevesinde İş Bankası müşterilerine, e-ticaret yıllık üyelik bedelinde yüzde 15 indirim ve taksit imkânlarının yanı sıra kadın girişimci müşterilere avantajlı üyelik paketleri sunuyor. 30 Haziran 2019 tarihine kadar portala üye olan müşterilere ise 3 ay ücretsiz üyelik hediye edilecek.

DHgate CEO’su Diane Wang, İş Bankası Genel Müdür Yardımcıları Yalçın Sezen ve Şahismail Şimşek’in yanı sıra DHgate ve banka yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda farklı işbirliği olanakları da ele alındı.

Dhgate Çin Halk Cumhuriyeti’nde B2B e-ticaret pazarının etkin aktörlerinden olup, 2019 yılı itibariyle 22 milyon kayıtlı alıcı ile toplamda 230 ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir. 2004 yılından bu yana sınır ötesi e-ticaret alanında önemli deneyim biriktiren platform, T.C. Ticaret Bakanlığı’nca yürütülen “2011-1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ” kapsamında 2019 yılı için onay verilen e-ticaret siteleri listesinde yer almıştır. Türkiye’deki temsilcisi 2017 yılında kurulmuş olan KHL Elektronik Ticaret ve Danışmanlık A.Ş.’dir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)