BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİş Bankalı Sezai Sevgin, Bayındır'a geçti----

İş Bankalı Sezai Sevgin, Bayındır'a geçti

İş Bankalı Sezai Sevgin, Bayındır'a geçti
25 Ocak 2016 - 12:45 www.finansgundem.com

Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürlüğü’ne İş Bankası’nda yönetici olarak görev yapan Sezai Sevgin atandı

Türkiye’de sağlık sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan  Bayındır Sağlık Grubu’nun Genel Müdürlük görevine, İş Bankası’nda yönetici olarak çeşitli kademelerde görev alan Sezai Sevgin getirildi. Sezai Sevgin, atamaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Hizmet, kalite ve standardını eşit ve eksiksiz olarak yaygınlaştırmış, tıbbın tüm dallarında mükemmel sağlık hizmeti sunma vizyonuyla yola çıkan Bayındır Sağlık Grubu, önümüzdeki yıllarda bu vizyonuyla sorumlu, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı ile daha yaygın mahiyette çeşitlendirilmiş kitlelerle temasta olacaktır” dedi.

SEZAİ SEVGİN KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 1990 yılında mezun olan Sezai Sevgin, aynı yıl Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 1997 yılında İşbank AG’de görevlendirilen Sevgin,  1998 yılında kuruluş çalışmalarına iştirak ettiği Paris Şubesi’nde Müdür Yardımcısı,  2002 yılında aynı şubede Müdür oldu. 2004 yılında Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü Grup Müdürü, 2007’de ise Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü olarak atanan Sevgin, 2011 yılında Gebze Kurumsal Şube Müdürlüğü’ne getirildi ve 2013 – 2015 yılları arasında Maslak Kurumsal Şubesi Müdürü olarak görev yaptı. Sevgin, bunun yanı sıra, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş., İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Faktoring A.Ş. ve İş Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
 
BAYINDIR SAĞLIK GRUBU HAKKINDA

Bayındır Sağlık Grubu’nun temeli, 1992 yılında o zamanki adıyla Bayındır Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başlayan Bayındır Hastanesi’ne dayanmaktadır. İş Bankası iştiraklerinden olan grup, kısa sürede sağlık alanında referans kurumlardan biri haline gelmeyi başarırken, bunda, tam zamanlı çalışan rafine hekim kadrosunun yanı sıra, hedeflenen nitelikli hizmet anlayışını sağlamak için kurum tarafından özümsenen temel değerler de  önemli rol oynamaktadır. Etik değerlere saygılı, kanıta dayalı tıp ve hasta odaklı hizmet anlayışına sahip Bayındır Sağlık Grubu; Bayındır Hastanesi Söğütözü ile başlayan bu anlayışını kısa sürede Bayındır Hastanesi Kavaklıdere, Bayındır Hastanesi İçerenköy, Bayındır Tıp Merkezi Levent ve İstanbul’da sayısı 5’e  ulaşan Bayındır Diş Klinikleri’nde de başarıyla uygulayarak, vermekte olduğu sağlık hizmetinin etki alanını genişletmiştir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)