BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİş adamlarından Soho House fedakarlığı----

İş adamlarından Soho House fedakarlığı

İş adamlarından Soho House fedakarlığı
26 Eylül 2016 - 10:46 www.finansgundem.com

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili'nin ortaklığıyla Türkiye'ye gelen Soho House'ta işler hiç de düşünüldüğü gibi gitmiyor

Zenginlerin oteli olarak bilinen Soho House 2015 Mart ayında açıldı. Marka, Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili'nin ortaklığıyla Türkiye'ye geldi. Dünyada halen 36 binin üzerinde üyesi bulunan bu özel evlerden İngiltere'nin başkenti Londra'da altı, Kuzey Amerika'nın New York, Miami, Hollywood ve Toronto şehirlerinde beş, Almanya Berlin'de ise bir tane bulunuyor. İstanbul'da açılan ise dünya genelinde en büyük Soho House özelliğine sahip. Bu özel evde 87 odalı bir otelin yanı sıra, yemek yenilecek ve sohbet edilecek mekanlar, büyük bir spor salonu, sinema ve çatısında havuz bulunuyor.

Tüm bu olanaklardan üye olmadan yararlanılmayan Soho House dört farklı kategoride üye kabul ediyor: Bunlar; Local House, Every House, Under 27 Local House, Under 27 Every House. Sadece Soho House İstanbul'a girişi sağlayan Local House üyeliği yıllık bin 300 euro iken, dünyadaki tüm kulüplere girmeyi sağlayan Every House'un üyelik ücreti İse 2 bin euro. Üye olmak isteyenlerin başvuru formunu doldurup, bir vesikalık fotoğraflarını da eklemeleri gerekiyor. Üye adayına İki kişinin referans olması şart. Aksi halde üyelik kabul edilmiyor.

Öğrenilene göre, Soho House'de üyelikler beklendiği gibi gitmemiş. Üç yıl İçinde 3 bin üyelik hedefi olan Soho House için bu rakama ulaşmak zor görünüyormuş. İstanbul'un seçkinleri üye olmasına rağmen mekanı çok kullanmıyormuş. Soho House'a ilgi oldukça düşükmüş. Bize gelen bilgilere göre bir çok işadamı sadece bu mekan kapanmasın diye üyeliklerini yeniliyormuş. Soho House'a üye bir İş adamından duyduklarımız böyle. Umarız, İstanbul böylesine önemli bir markayı kaybetmez… (PARA DERGİSİ)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realite26 Eylül 2016 11:22

    tabi tabi..bu ülkede fedakarlığı ; üyeliğini iptal ettirmeyen iş adamları ve orayı kapatmayan şahenk yapıyor .. halk da keyif içinde yaşıyor zaten !!