BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIrkçı Yunan vekil'den Türklere ağır hakaret!----

Irkçı Yunan vekil'den Türklere ağır hakaret!

Irkçı Yunan vekil'den Türklere ağır hakaret!
09 Mart 2016 - 19:10 www.finansgundem.com

Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye ile AB arasında imzalanması planlanan 'göçmen' anlaşmasının ele alındığı oturumda gergin anlar yaşandı.

Yunanistan'ın ırkçı Altın Şafak Partisi'nden Eleftherios Sinadinos, oturumda yaptığı konuşmada; "Türk, köpek gibidir. Vahşi görünür ama bir düşmanla karşılaştığında kaçar" dedi.

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz bunun üzerine milletvekilinin salondan atılmasını istedi. Ardından da Sinanidos, görevliler eşliğinde dışarı çıkarıldı.

KIRMIZI ÇİZGİLERİ AŞTI
Schulz, Yunan vekili, "kırmızı çizgileri aştığı ve ırkçılığı kabul edilebilir kılmaya çalıştığı" için dışarı attırdığını söyledi.

"ANAHTARLARI VERİYORSUNUZ"
AP Liberal Grup Başkanı ve Belçika eski Başbakanı Guy Verhofstadt da Türkiye'nin talepleri esas alınarak oluşturulan göçmen planını eleştirdi. "Avrupa'nın kapılarının anahtarlarının" Türkiye'ye verildiği iddia eden Verhofstadt; "Bu, ABD'nin kalkıp da Meksika'ya 'gelecekte sınırları sen yönet' demesi gibi bir durum" dedi.

Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre, AB Dönem Başkanı Hollanda'nın temsilcisi olarak Avrupa Parlamentosu'ndaki oturuma katılan Hollanda Savunma Bakanı Jeanine Hennis-Plasschaert ise amacın kaçakçıların ticarete dönüştürdüğü yasa dışı yolculukları engellemek olduğunu söyledi. Hollandalı bakan, başarıdan söz etmek için ise erken olduğunu ifade etti.

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis de 17 Mart'taki zirveye kadar ayrıntılar üzerinde çalışılacağını dile getirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)