BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIrkçı polis bugün hakim karşısına çıkıyor----

Irkçı polis bugün hakim karşısına çıkıyor

Irkçı polis bugün hakim karşısına çıkıyor
01 Haziran 2020 - 09:05 www.finansgundem.com

Geçen hafta Minneapolis kentinde gözaltına aldığı George Floyd'un boğazını diziyle sıkarak ölmesine sebep olan polis memuru Derek Chauvin'in bugün hakim karşısına çıkacağı açıklandı

Minneapolis’te geçen hafta gözaltına aldığı 46 yaşındaki Afro-Amerikan George Floyd’a kaldırım kenarında yüzüstü yattığı sırada şiddet uygulayan ve boğazını diziyle sıkan Derek Chauvin ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı.

Daha önce birçok suç işlediği ve sıklıkla şikayette bulunulan bir isim olduğu ortaya çıkan Chauvin’in Hennepin Cezaevi’ne nakledildiği açıklandı.

Hennepin Şerifi Sözcüsü Jeremy Zoss, CNN’e açıklamalarda bulundu. Daha önce Hennepin Cezaevi’nde tehditler dolayısıyla kalmaması gündeme gelen ve Ramsey Cezaevi’ne gönderilmesi gündemde olan Chauvin’in tekrar Hennepin Cezaevi’ne gönderildiği açıklandı.

“ADALETİ BULMAK İÇİN DURMAYACAĞIZ”

Minnesota Baş Savcısı Keith Ellison, George Floyd davasına bizzat bakacağını duyurdu. Ellison, “Adaleti bulmaya çalışıyoruz ve durmak bilmeden bunu elde etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Ellison, Hennepin savcılığına da katkılarından dolayı teşekkür ettiğini dile getirirken, “Ofisim bu davayı devralmaya hazır” ifadesini kullandı.

BUGÜN HAKİM KARŞISINA ÇIKIYOR

Öte yandan resmi belge kayıtlarda Chauvin’in bugün hakim karşısına çıkacağı açıklandı.

CNN’e konuşan mahkeme yetkilisi Spenser Bickett, Chauvin’in ön duruşma için bugün yerel saatle 13:00’te hakim karşısına çıkacağını duyurdu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)