BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisIrina Abramovich Londra’da saklanıyor----

Irina Abramovich Londra’da saklanıyor

Irina Abramovich Londra’da saklanıyor
19 Mart 2022 - 16:20 www.finansgundem.com

Roman Abramovich’e yönelik uygulanan tedbir kararlarından sonra gözler ailenin servetine çevrildi. Rus oligarkın eski karısı Irina Abramovich’in Londra malikanesinde saklandığı ortaya çıktı

FİNANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ
Yaptırımların hedefindeki isim Roman Abramovich’in 15 yıl önce boşanan eski Irina Abramovich’in, korku içinde yaşadığı ve Londra’daki malikanesinden dışarı çıkmadığı belirtiliyor. Abramovich’ten beş çocuğu olan 55 yaşındaki oyuncunun mal varlıklarının dondurma riskine karşı Londra'daki lüks evlerinden birinde gizlendiği ortayı çıktı. İngiliz The Sun gazetesinde yayınlanan habere göre, Irina Abramovich, şu anda Johnson hükümetinin Rus oligark eski kocasına uyguladığı yaptırımların yaklaşık 600 milyon euroyu bulan şahsi servetine de uygulanmasından korkuyor.

İngiliz hükümeti tarafından alınan bir kararla Abramovich'in Birleşik Krallık'taki varlıkları dondurulurken, bir milyar avroyu aşan süper arabası Eclipse Malta'da görüldü. Abramovich, lüks jetini İstanbul’a kaçırdı. Ultra lüks yatı ise Girit Adası yakınlarından görüldü. Londra'daki ünlü Harrods mağazasının müdavimleri arasında yer alan ve her gece eğlenmek için dışarıya çıkan eski hostes Irina kayıplara karıştı.

Irina Abramovich kimdir?

1967 yılında Moskova'da doğdu. Kızlık soyadı Malandina. Ira fakir bir ailede yetişti. Sadece yemek yiyecek kadar para kazanan başkalarının verdiği kıyafetleri giyen bir ailede yetişti.  Irina 2 yaşındayken babası bir çukura düşerek hayatını kaybetti. Annesi büyük zorluklarla onu büyüttü. Bu nedenle küçükken kendine yeteceğini ve çok zengin bir kadın olacağına yemin etti.

Okul hayatında başarılı bir öğrenciydi. Anne, büyükanne ve büyükbaba kızın başarılarından gurur duyuyorlardı.

Kahramanımız boş zaman bulamadığı için üniversiteye giremedi. Hayatını değiştirecek hosteslik mesleği onu hayalindeki  zenginliğe taşıdı. Uçakta, Roma Abramovich ile tanıştı. Abramovich'in Irina için ilk eşi Olga Lysova'dan boşandı. 

Abramovich ile evlilğinden 5 çocuk yapan Irina boşanırken önemli miktarda fayrimenkul ve nakit para aldı. Halen Londra'da yaşamını sürdürüyor. 

Chelsea için teklif verenler belli oldu

ABD'den aralarında Abramovich'in uçağının da bulunduğu 100 uçağa engel

Abramovich'in yolsuzluk dosyalarında yeni kanıtlar!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)