BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİranlılar Van'a akın etti----

İranlılar Van'a akın etti

İranlılar Van'a akın etti
08 Aralık 2017 - 13:30 www.finansgundem.com

Van’da tatillerini geçiren ve kent ekonomisine büyük katkı sağlayan İranlı turistler, dün gece ülkelerinin ünlü sanatçısı Moein’in şarkılarıyla coştu

Van’a tatil için gelen İranlı turistler, gündüzleri alışveriş yapıyor, geceleri de disko, bar ve konserlerde eğleniyor. Kentte İranlı turistlere yönelik her geçen gün yeni etkinlikler gerçekleştirilirken, turistler Van’ın bütçesine de büyük katkı sağlıyor. Resmi verilere göre, bu yılın Aralık ayına kadar 453 bin 476 İranlı Van’a geldi, bu rakamın yıl sonuna kadar 500 bini aşmasının beklendiği kaydedildi.

İranlı turistler dün gece de ülkelerinde 'Hoca' diye anılan ve en çok dinlenen sanatçılardan olan Moein’in konserinde eğlendi. 1979 İran İslam Devrimi’nin ardından ABD’ye yerleşen ve ülkesine girişi yasaklanan Moein, Edremit İlçesi'ndeki Nur Tatar Spor Salonu’ndaki konserde sahneye çıktı.

Kentte bulunan İranlılar ile komşu ülkenin büyük kentlerinden servislerle Van’a gelen Moein hayranları, ''İran’ın en iyi viyola çalan sanatçısı'' ünvanına da sahip sanatçıyı izlemek için saatler öncesinden salona girdi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı konsere gelen İranlılar ellerindeki poster ve çiçeklerle Moein’e büyük ilgi gösterdi. Saat 20.00’de başlayan konserde sanatçının seslendirdiği şarkılara eşlik eden İranlılar, gece geç saatlere kadar eğlendi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)