BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan nükleer resti!----

İran'dan nükleer resti!

İran'dan nükleer resti!
10 Kasım 2021 - 17:26 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri, Avusturya'nın başkenti Viyana'da nükleer müzakerelerde bulunmayacaklarını, asıl gündemin yaptırımların kaldırılması olduğunu belirtti.

İran devlet medyasına göre, Viyana'da 29 Kasım'da başlayacak müzakereler öncesi Fransa ve Almanya'da temaslarda bulunan Bakıri, burada mevkidaşlarıyla yaptığı görüşme sonrası açıklamada bulundu.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile dün yaptığı telefon görüşmesinin ardından Viyana'daki müzakerelerin 20 Haziran'da kaldığı noktadan devam etmesi gerektiğini dile getiren Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian'ın açıklamalarıyla ilgili olarak Bakıri, şunları söyledi:

"Nükleer müzakereler söz konusu değil. Çünkü nükleer meselesi 2015'te İran ile 5 1 ülkeleri arasındaki anlaşma ile neticeye kavuşmuştur. Viyana'daki müzakerelerin asıl gündemi ABD'nin ayrılmasından kaynaklı gelişmeler ve yaptırımların kaldırılmasıdır."

İran yüksek düzeyde zenginleştirilmiş uranyum stokunu ikiye katladı

 

İran: ABD'ye ait İHA'ları engelledik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)