BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan nükleer görüşmelere yeşil ışık----

İran'dan nükleer görüşmelere yeşil ışık

İran'dan nükleer görüşmelere yeşil ışık
13 Mayıs 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, ABD yönetiminin nükleer anlaşmaya dönüş yönünde karar alması ve taahhütlerine bağlı kalması halinde Viyana'da yapılan müzakerelerde "iyi ve güvenilir" bir anlaşmaya varılabileceğini belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Servisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Siyasi Direktörü Enrique Mora'nın, İran'daki temaslarını değerlendirdi.

Aynı zamanda Viyana'daki müzakerelerin koordinatörü olan Mora'nın, Tahran'a yaptığı ziyaretin ve İranlı Başmüzakereci Ali Bakıri ile temaslarının, müzakerelerde anlaşmaya varılamayan konulara çözüm üretmek için bir fırsat olduğunu belirten Abdullahiyan, "ABD, siyasi karar alır ve taahhütlerine bağlı kalırsa iyi ve güvenilir bir anlaşmaya ulaşmak mümkündür" ifadelerini kullandı.

Lavrov'dan AB'ye: NATO uzantısı

 

ABD'nin Suriye'deki varlığı artıyor

 

İngiltere: Ukrayna'ya daha fazla silah sağlanmalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)