BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan BM'ye çağrı----

İran'dan BM'ye çağrı

İran'dan BM'ye çağrı
21 Mayıs 2019 - 06:28 www.finansgundem.com

Tahran yönetimi BM'ye bölgesel diplomatik diyalog başlatma çağrısı yaptı

İran, ABD ile artan gerilimin ardından Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Gutterres'ten Körfez'deki 'alarm verici' gerginliğin azaltılması için 'bölgesel diplomatik diyalog' başlatmasını istedi.

İran'ın BM Daimi Temsilciliği'nden, Guterres ve BM Güvenlik Konseyi'ne gönderilen mektupta, Tahran yönetimi, BM'ye bölgedeki gelişmelere 'kayıtsız kalmaması' çağrısı yaptı.

İran'ın BM Daimi Temsilcisi Takht Ravanchi, 'bölge dışından bazı çevreleri' provokatif politikalarla Ortadoğu'yu istikrarsızlaştırmakla suçlayarak, "İran, hiçbir zaman savaşı seçmeyecek ama savaşmaya zorlanırsa da kendini sonuna kadar savunacak" dedi.

Olası bir krizin çıkması durumunda sorunun bölgenin de ötesine geçerek uluslararası barış ve güvenliği tehdit edeceği uyarısında bulunan Ravanchi, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'ten Körfez'deki 'alarm verici' gerginliğin azaltılması için 'bölgesel diplomatik diyalog' başlatmasını istedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)