BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan Beyaz Saray'da atılan İsrail'le normalleşme imzalarına sert tepki----

İran'dan Beyaz Saray'da atılan İsrail'le normalleşme imzalarına sert tepki

İran'dan Beyaz Saray'da atılan İsrail'le normalleşme imzalarına sert tepki
16 Eylül 2020 - 09:20 www.finansgundem.com

İran, ABD Başkanı Donald Trump'ın ev sahipliğinde Beyaz Saray'da düzenlenen törenle imzalanan İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasına tepki gösterdi.

Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf'ın Uluslararası İlişkiler Sorumlu Özel Asistan Hüseyin Emir Abdullahiyan, sosyal medya hesabından yaptığını açıklamada, Beyaz Saray'da düzenlenen imza törenine iki ifadeleri ifadeleri:

"Bahreyn ve BAE dışişleri bakanları, bugün Trump'ın sirkinde oynadılar Dün Arapların topraklarından bir işgal Siyonizm, bugün de yeni bir yöntemle Basra Körfezi ülkelerini işgal ediyor. Büyük Mısır ile yapılan anlaşma da İsrail için bir açılım getirmedi Mısır'ın bir adası kadar olan BAE ve Bahreyn de İsrail'e sadece güvensizlik armağan fon. "

İsrail ile BAE ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesi" ne yönelik anlaşmalar, akşam bu ABD Başkanı Trump'ın ev sahipliğinde Beyaz Saray'da düzenlenen törenle imzalanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)