BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan Almanya'ya güvenlik çağrısı----

İran'dan Almanya'ya güvenlik çağrısı

İran'dan Almanya'ya güvenlik çağrısı
20 Kasım 2021 - 23:45 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, Almanya hükümetine diplomatik mekanların güvenliğini sağlaması çağrısında bulundu.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade yaptığı yazılı açıklamada, Almanya’da İran’ın Hamburg Başkonsolosluğuna kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırıyı kınadı.

Almanya hükümetine Diplomatik İlişkiler Hakkında Viyana Sözleşmesi çerçevesindeki "görevini yerine getirmesi ve İran'a ait diplomatik mekanların güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili ciddi ve sorumlu hareket etmesi" çağrısında bulunan Hatibzade, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Almanya yönetiminden saldırının faillerine karşı gerekli adımları atması, olayın detaylı bir şekilde soruşturulması ve bu tür saldırıların tekrarlanmaması için etkili ve kalıcı tedbirleri almasını bekliyoruz.

Hamburg polisince yapılan açıklamada, kimliği belirsiz kişilerin İran'ın Hamburg Başkonsolosluğu'nun demir kapısına yanıcı madde attığı ve olayda kimsenin yaralanmadığı kaydedilmişti.

Almanya’da İran’ın Hamburg Başkonsolosluğuna saldırı

 

Hollanda'da kısıtlama karşıtı gösteriler devam ediyor

 

Fransa'da sarı yeleklilerin 3. yılında şiddet olayları yaşandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)