BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'da 25 eyalete özel araçla giriş-çıkışlar yasaklandı----

İran'da 25 eyalete özel araçla giriş-çıkışlar yasaklandı

İran'da 25 eyalete özel araçla giriş-çıkışlar yasaklandı
01 Kasım 2020 - 18:48 www.finansgundem.com

Korona virüs pandemisinin yeni dalgasının vurduğu İran'da 25 eyalete yarından itibaren özel araçla giriş-çıkışlar yasaklandı

Koronavirüsle Ulusal Mücadele Kurulu Güvenlik ve Sosyal Disiplin Komitesi Başkanı Hüseyin Zülfikari'nin yazılı açıklamasına göre, Tahran ve Elborz eyaletlerinin de aralarında bulunduğu 25 eyalete özel araçlarla giriş-çıkışlar yasaklandı.

Açıklamada Rezevi Horasanı, Güney Horasan, Kuzey Horasan, Doğu Azerbaycan, Batı Azerbaycan, Fars, Huzistan, Kürdistan, İsfahan, Kum, Merkez, Erdebil, Buşehr, Kirmanşah, Hürmüzgan, Yezd, Loristan, İylam, Çaharmahal-Bahtiyari, Hemedan, Zencan, Kirman ve Simnan'da uygulanacak yasağın, yarın yerel saatle 12.00'de başlayıp cuma günü 24.00'te sona ereceği belirtildi.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, dün yaptığı açıklamada, Kovid-19 önlemleri kapsamında 25 eyalet merkezinde zorunlu olmayan işyerlerinin 4 Kasım'dan 13 Kasım'a kadar 10 günlük süreyle kapatılacağını duyurmuştu.

Moskova’da bir ay sonra herkes korona aşısı olabilecek

Avustralya'da 5 ayın ardından sıfır korona vakası

Grip aşısı 83 kişiyi öldürdü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)