BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto Paralarİran Merkez Bankası Başkanı açıkladı: Yakında piyasada----

İran Merkez Bankası Başkanı açıkladı: Yakında piyasada

İran Merkez Bankası Başkanı açıkladı: Yakında piyasada
13 Aralık 2021 - 06:19 www.finansgundem.com

İran Merkez Bankası Başkanı Abadi, kripto para ile ilgili altyapı hazırlandı ve gerekli talimatlar verilecek. Kısa süre içinde deneme sürümü piyasalarda yer alacak" dedi

İran Merkez Bankası Başkanı Ali Salih Abadi, İran'a ait kripto paranın deneme sürümünün yakında piyasaya gireceğini söyledi.

İranlı Öğrenciler Haber Ajansının (ISNA) haberine göre, Tahran'daki konferansta konuşan Abadi, İran'ın kripto parasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Salih Abadi, "Milli kripto para, Merkez Bankası'nın gündemindeki önemli konulardan biridir. Kripto para ile ilgili altyapı hazırlandı ve gerekli talimatlar verilecek. Kısa süre içinde deneme sürümü piyasalarda yer alacak" dedi.

En fazla kripto para üreten ülkelerden İran'ın, indirimli elektrik tarifeleri nedeniyle Çin, Rusya, ABD, Kazakistan, Kanada ve İzlanda ile birlikte dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri.

Salih Abadi, İran'ın bloke edilen parasının serbest bırakılmasıyla ilgili önemli adımların atıldığını vurgulayarak, döviz kurunun yönetilmesi konusunda daha güçlü olduklarını söyledi.

Katı kripto kuralları Bitcoin milyarderlerini kaçırıyor

 

IMF, küresel kripto para düzenlemesine ilişkin uyarıda bulundu

 

Hindistan kripto paraları finansal varlık olarak sınıflandırabilir

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)