BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIrak'ta vakalar rekor kırdı: Türkiye'den oksijen alma kararı----

Irak'ta vakalar rekor kırdı: Türkiye'den oksijen alma kararı

Irak'ta vakalar rekor kırdı: Türkiye'den oksijen alma kararı
26 Temmuz 2021 - 20:47 www.finansgundem.com

Irak'ta 18 ay sonra bir günde 12 bin 180 Kovid-19 vakasıyla, günlük en yüksek vaka sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Irak Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son 24 saatte 60 kişinin Kovid-19 nedeniyle hayatını kaydettiği, 12 bin 180 yeni vaka tespit edildiği aktarıldı.

Açıklamada, bunun, salgının yayılmaya başladığı Mart 2020'den bu yana tespit edilen günlük en yüksek vaka sayısı olduğu kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı yayımladığı bir başka açıklamada ise hastanelerdeki oksijen eksikliğinin giderilmesi için Türkiye'den oksijen ithal etmeye başladıklarını duyurdu.

Irak'ta Kovid-19 nedeniyle bugüne kadar 18 bin 287 kişi hayatını kaybetti.

ABD'de 42 kişi daha Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Dünya genelinde Kovid-19 vaka sayısı 195 milyonu aştı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçekler26 Temmuz 2021 23:57

    Ülke ekonomisi çöker de ne demek Allah aşkına kardeşim..Kaç yıldır bu insanlara milletin kaç milyar TL si harcandı, bize o kadar yük olundu, biz onlara bakıyorken meğer onlar mı bize bakıyormuş, onlar bize değilde biz mi onlara bağımlıyız, şimdi gerçek bu mu?.Mülteciler konusunda Avrupa sınırlarını kapamanız, ülkenin heryanına yayılan mültecilerin kontrolsüz olmaları, demografik yapıyı tehlikeye sokan sayıda mülteci olması, yarın güvenlik ve ekonomik riskleri oluşturması kuvvetle muhtemel hatalı politikalar ülkeye sıkıntı verecek..Hal böyleyken mültecilere ekonomik olarak biz bağımlıymışızda vatandaş olarak haberimiz yokmuş..Sonra ülkeye katkısı olabilecek, risk oluşturmayan az sayıdaki mülteci burada mevzu değil, 4 milyon insan mevzubahis..Nerdeyse küçük bir ülke nüfusu..

  • RAMO CANCAN26 Temmuz 2021 23:15

    tam kontrol altına alınacak iken bireliri düğmeya basıyor ve tekrardan hastalığı hortlatıyor.bu iş te büyük dümenler var gibi.